Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 62%
Κέρδος: 24,9€
15€
από
έκπτωση
κέρδος

39,9€
62%
24,9€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

15€ για τον δημοφιλή κορσέ που «μαζεύει» κοιλιά & περιφέρεια

15€ για τον δημοφιλή κορσέ California Beauty που «μαζεύει» κοιλιά, στομάχι και περιφέρεια χωρίς να πιέζει, δίνοντας τη δυνατότητα να φορέσετε ακόμα και έως 3 νούμερα μικρότερο παντελόνι (!),με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής  από την “Ideal Deal”, από 39,9€
- 25€ για δύο (2) κορσέδες California Beauty, από 79,8€
Έκπτωση έως 69%
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε τον κορσέ που θα μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το σώμα σας και θα σας δείχνει έως και 10 κιλά πιο αδύνατες!
 • Ευκαιρία να φορέσετε ξανά το "ξεχασμένο" σας τζιν να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει στα ύψη!
 • Το  California Beauty διατίθεται στο χρώμα του σώματος (μπεζ) και σε 4 μεγέθη:
  Large (Μέση 83-101 cm)
  XLarge (Μέση 89-110 cm)
  XΧLarge (Μέση 103-124 cm)
  XΧΧLarge (Μέση 148-158 cm)
 • Σημαντικό:Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση (2,5€)  που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας! Η extra χρέωση αφορά την αγορά έως και 5 κορσέδων. Για αγορά και παραλαβή παραπάνω από 5 κορσέδες, ακολουθείτε ξανά την διαδικασία αγοράς επιλέγοντας και πάλι τα έξοδα αποστολής.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Οκτωβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής από την Ideal Deal).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας με επιπλέον 2,5€ κατά την διαδικασία αγοράς ή εναλλακτικά παραλαβή από την επιχείρηση (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα).
 • Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών, η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ACS.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ) τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.