Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 30€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

59€
51%
30€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

29€ για ένα απίθανο ζευγάρι Kick Rollers

29€ για ένα απίθανο ζευγάρι Kick Rollers, επιλέγοντας χρώμα και νούμερο, για να περπατάτε άνετα, ακόμα και να τρέχετε, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να rollάρετε, όποτε θέλετε, με παραλαβή ή παράδοση στο χώρο σας από τη “NewAct”, αρχικής αξίας 59€
Έκπτωση 51%
Τι αγοράζετε:
 • Μπορείτε να περπατήσετε άνετα, ακόμα και να τρέξετε, ενώ με το χτύπημα ενός κουμπιού στην φτέρνα μπορείτε να rollάρετε, όποτε θέλετε, μ' ένα ζευγάρι Kick Rollers!
 • Οι 4 ανθεκτικοί και υψηλής απόδοσης τροχοί, εξοπλισμένοι με ειδικά ρουλεμάν ABEC-1, σε σκελετό από ανοξείδωτο χάλυβα δίνουν ακόμη περισσότερη αντοχή, ασφάλεια και ακρίβεια σε αυτό το εξαιρετικά έξυπνο παπούτσι – πατίνι!
 • Tα Kick Rollers διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό με ειδικό κουμπί στην φτέρνα, που όταν το πιέζετε, επιτρέπει στους 4 τροχούς να ανοίξουν αυτόματα, και είστε έτοιμοι να rollάρετε!
 • Με τον ίδιο τρόπο, πιέζοντας το κουμπί αυτό, οι τροχοί επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Το κουμπί, διαθέτει θέση κλειδώματος για λόγους ασφαλείας, έτσι ώστε να μην μπορούν να ανοίξουν οι τροχοί την ώρα που εσείς περπατάτε ή να κλείσουν την στιγμή που εσείς rollάρετε.
 • Απλό και ανθεκτικό στην χρήση. Δοκιμάστε το!
 • Τα Kick Rollers της προσφοράς διατίθενται σε πέντε (5) σχέδια και σε μεγέθη από 32 έως 44 (ευρωπαϊκά νούμερα):
  Μαύρο-Ασημί μεγέθη 38 - 44
  Κόκκινο - Μαύρο μεγέθη 33 - 40
  Γκρι - Ασημί μεγέθη 33 - 44
  Ροζ μεγέθη 32 - 35
  Μπεζ μεγέθη 33 - 44
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με μόλις 4,5€!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Οκτωβρίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα ζευγάρι παπούτσια Kick Rollers με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής ή παραλαβής από το κατάστημα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του προϊόντος απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2106233028-29, όπου δηλώνετε όνομα, κωδικό κουπονιού, το νούμερο και το σχέδιο που επιθυμείτε καθώς και τη διεύθυνση (σε περίπτωση αποστολής).
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 4,5€ που θα τα συμπληρώνετε κατά την αγορά του κουπονιού.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00.
NewAct

Κρήτης 21
Κηφισιά - Αττική
2106233028


Ιστοσελίδα


NewAct

Η Εταιρεία NEWACT, ιδρύθηκε το 2002 και είναι αμιγώς ελληνική. Δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και εξαγωγές επιλεγμένων ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια και αθλητικά είδη, και επίσης είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Διαθέτει εγκαταστάσεις στην Κηφισιά, και αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο Αττικής, και προσφέρει τα εμπορεύματα της σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και καταστήματα, καθώς και απευθείας στον καταναλωτή μέσω διαδικτύου.

Έχει πανελλαδική παρουσία, και παράλληλα δραστηριοποιείται στις εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδάς, Ρωσίας κλπ.

Ο κύριος στόχος της Εταιρείας είναι η εξεύρεση και επιλογή προϊόντων με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας, και να διαθέτει αυτά στον σύγχρονο καταναλωτή ικανοποιώντας τις συνεχώς διευρυμένες ανάγκες του.

Στον τομέα Β2Β, βασική επιδίωξη μας, είναι η επίτευξη μακρόχρονης συνεργασίας, αποκομίζοντας αμοιβαία οφέλη και άριστη επαγγελματική σχέση.