Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6,5€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
46%
5,5€

Η προσφορά έληξε
233
Αγορές

6,5€ για ένα υγρό φακών Opti Free Replenish

Μόνο 6,5€ για ένα υγρό φακών «Opti Free Replenish», 300ml, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, μηνιαίους και ετήσιους, έγχρωμους ή και σιλικόνης, από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 46%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα από τα πλέον διάσημα και εμπορικά υγρά για φακούς επαφής, το Opti Free Replenish που διατηρεί την ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βελτιωμένη άνεση εφαρμογής!
 • Το Opti Free Replenish περιέχει Tearglyde σύστημα αναδιαμόρφωσης διπλής δράσης, που αναδιαμορφώνει και συγκρατεί την υγρασία στην επιφάνεια του φακού καθημερινά!
 • Μειώνει την ανάπτυξη των πρωτεϊνών που επικάθονται στην επιφάνεια του φακού, καθώς και την αίσθηση δυσφορίας η το “κοκκίνισμα” των ματιών!
 • Η βελτιωμένη σύνθεση του Opti Free Replenish είναι συμβατή με όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και τους φακούς σιλικόνης-υδρογέλης!
 • Η παραλαβή πραγματοποιείται απευθείας από το Φαρμακείο Μπάρτζη,στην πιο κεντρική οδό της Καλλιθέας, Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 105 απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Πάντων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Φαρμακείο.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μια (1) συσκευασία υγρού φακών Opti Free Replenish με παραλαβή από το Φαρμακείο Μπάρτζη.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 3 κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα: 8:30 -14:30, Τρίτη 8:30 -14:00, 17:30 -20:30, Τετάρτη 8:30 -14:30, Πέμπτη – Παρασκευή 8:30 -14:00, 17:30 -20:30.
Φαρμακείο Μπάρτζη

Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 105
Καλλιθέα - Αττική
2109580598


Ιστοσελίδα


Φαρμακείο Μπάρτζη
Με ιστορία 40 ετών στην Καλλιθέα, το φαρμακείο Μπάρτζη έχει γίνει γνωστό για την ιδιαίτερη προσέγγιση του στις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του, αλλά και για την ιδιαιτέρως μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Οι συνεργάτες μας φαρμακοποιοί, προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια σας για  μια πιο υγιεινή ζωή και την αντιμετώπιση ασθενειών  που ο σύγχρονοι ρυθμοί έχουν επιβάλει, όπως ο διαβήτης, η αύξηση της χοληστερίνης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων, η παχυσαρκία και το κάπνισμα.
Η ευεξία και η ομορφιά αποτελούν εξίσου σημαντικούς και συμπληρωματικούς στόχους για τους πελάτες μας. Εμείς τους υποστηρίζουμε ενεργά, συνδυάζοντας  την γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μας φαρμακοποιών και αισθητικών για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα και μεθόδους περιποίησης. Σε εμάς θα βρείτε καλλυντικά και μακιγιάζ, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά και ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά κ.α.
Ειδικότερα οι νέοι γονείς μπορούν να βρουν βρεφικές τροφές και  βιολογικά προϊόντα, αλλά και παιδικά καλλυντικά.
Εδώ μπορείτε να επιστρέψετε ασφαλώς μη χρησιμοποιημένα ή ληγμένα φάρμακα.

Δείτε την σελίδα μας στο facebook