Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 81€
79€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
51%
81€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

79€ για ένα σετ 4 κεραμικών μαχαιριών άριστης ποιότητας

79€ για ένα σετ 4 κεραμικών μαχαιριών άριστης ποιότητας, φτιαγμένα από οξείδιο ζιρκονίου, το σκληρότερο υλικό μετά το διαμάντι, ελαφριά, εύχρηστα, χωρίς ανάγκη ακονίσματος και σουπερ ανθεκτικά στα μικρόβια,  με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την “Cuisineware”, αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε τώρα αρίστης ποιότητος μαχαίρια chef με μαύρες κεραμικές λεπίδες, απαραίτητα για κάθε σπίτι!
 • Το σετ περιλαμβάνει:
  -  1 κεραμικό μαχαίρι του σεφ με λάμα 15 εκατοστών, ιδανικό για την προετοιμασία κρέατος, ψαριού και λαχανικών
  -  1 κεραμικό μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων με λάμα 13 εκατοστών, ιδανικό για καθαρές και ίσιες κοπές όπως το κόψιμο κρέατος σε φέτες
  -  1 κεραμικό μαχαίρι λαχανικών με λάμα 10 εκατοστών, ιδανικό για να αντικαθιστά το μαχαίρι του σεφ για τροφές με μικρότερο μέγεθος (πιπερίτσες, μανιτάρια κ.α.)
  -  1 κεραμικό μαχαίρι γαρνιτούρας με λάμα 7.5 εκατοστών, ιδανικό για δουλείες που απαιτούν λεπτομέρεια (γαρνιτούρες), φρούτα, λαχανικά και ξεφλούδισμα
 • Φτιαγμένα από οξείδιο του ζιρκονίου, η κεραμική λεπίδα είναι πιο κοφτερή από αυτή των ατσάλινων μαχαιριών και διατηρεί μέγιστη οξύτητα χωρίς την ανάγκη ακονίσματος!
 • Σε αντίθεση με τα ατσάλινα, τα κεραμικά μαχαίρια είναι πολύ ελαφριά και εύκολα στη χρήση!
 • Το κεραμικό υλικό της λεπίδας δεν αφήνει μεταλλικά ιόντα στα τρόφιμα, δεν σκουριάζει, δεν οξειδώνει τα φρούτα και τα λαχανικά και δεν αφήνει μεταλλική γεύση όπως τα ατσάλινα μαχαίρια!


   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Οκτωβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα σετ 4 κεραμικών μαχαιριών με μαύρη λεπίδα, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνείτε στο 2310736029 ή 6977681418 ή με αποστολή mail στο cuisineware@gmail.com δίνοντας τα στοιχεία του κουπονιού σας και τα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνο επικοινωνίας) για την παραλαβή του προϊόντος.
 • Χρόνος παράδοσης: 4-5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία. Σε περίπτωση μεγάλης ανταπόκρισης ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί κατά 1 εβδομάδα.
Cuisineware

Παπανικολάου 15
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310736026


Ιστοσελίδα


Cuisineware
Στην Ελλάδα η μαγειρική ποτέ δεν ήταν μόδα, ποτέ δεν ήταν χόμπι. Ήταν από πολύ παλιά ένδειξη αγάπης και φιλοξενίας, τρόπος ζωής.

Η Cuisineware  δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει  πρωτότυπα και χρήσιμα προιόντα κουζίνας, για να φτιάξετε πιο εύκολα πεντανόστιμες συνταγές και να τις μοιραστείτε σε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς βάζουμε μοντέρνα προιόντα κουζίνας μοναδικά στο είδος τους, εσείς βάζετε την τέχνη και το μεράκι για τα πιο υπέροχα σπιτικά γεύματα. Καλή σας όρεξη!