Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 43%
Κέρδος: 151€
199€
από
έκπτωση
κέρδος

350€
43%
151€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

199€ για επιτείχιο ενεργειακό τζάκι βιοαιθανόλης Wandkamin

199€ για να πάρετε πολύ... ζεστά το θέμα της οικονομίας με ένα επιτείχιο ενεργειακό τζάκι Βιοαιθανόλης Wandkamin δύο εστιών (δυνατότητα αποτελεσματικής θέρμανσης έως 18 τ.μ.) και με εγγύηση 2 ετών, απολαμβάνοντας επιπλέον την όμορφη ατμόσφαιρα που προσφέρει, από την “Ideal Deal ”, αρχικής αξίας 350€
Έκπτωση 43%!


Τι αγοράζετε:
 • Υποδεχτείτε τον χειμώνα χωρίς άγχος! Η νέα γενιά των ενεργειακών τζακιών βιοαιθανόλης Wandkamin είναι η οικονομική, οικολογική και η πιο «καθαρή» απάντηση για τη θέρμανση του σπιτιού σας!
 • Πρόκειται αναλυτικά για ένα ενεργειακό τζάκι Wandkamin
  - Επιτείχιο διπλής εστίας
  - Καύσιμο: Βιοαιθανόλη
  - Διαστάσεις : 110x54x14,5cm
  - Βάρος: 11kg
  - Εγγύηση: 2 έτη
 • H βιοαιθανόλη είναι ένα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο!
 • Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε περισσοτερες πληροφορίες για την βιοαιθανόλη και για την πανεύκολη εγκατάσταση του τζακιού.
 • Είναι ιδανικό για χώρους έως 18 τ.μ., ενώ ξεχωρίζει για την εύκολη εγκατάστασή του, χωρίς να χρειάζεται καπνοδόχο αλλά και για την απλή και καθαρή χρήση τους χωρίς τους καπνούς των παραδοσιακών τζακιών!
 • Το minimal design τους και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι επιπλέον λόγοι για να πάρετε ζεστά... την καλύτερη προσφορά! 
 • Δυνατότητα αγοράς με πιστωτική κάρτα έως και 3 άτοκες δόσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • Το προϊόν ειναι διαθέσιμο για άμεση παράδοση ή αποστολή από 26/10/2012. (Σε περίπτωση πώλησης άνω των 20 κουπονιών, η διαθεσιμότητα των επιπλέον τζακιών θα είναι από 7/11)
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) επίτοιχο τζάκι βιοαιθανόλης Wandkaminδιπλής εστίας (110x54x14,5cm)
 • Διαθέτει εγγύηση 2 χρόνια.
 • Δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με επιπλέον έξοδα αποστολής (τα οποία καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση και κατόπιν συνεννόησης με την Ideal Deal).
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Παραλαμβάνετε από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) επικοινωνώντας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας προηγουμένως ή στέλνετε  email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας:α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.