Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 80€
79€
από
έκπτωση
κέρδος

159€
50%
80€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Επώνυμα γυαλιά ηλίου στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Επώνυμα γυαλιά ηλίου στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Επιλέξτε brand name γυαλιά ηλίου σε τιμή no name και παραλάβετέ τα ακόμη & στον χώρο σας με πανελλαδική αποστολή, από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά» στο Χαλάνδρι, κερδίζοντας έκπτωση έως 53%!
- 79€ για γυαλιά ηλίου Benetton, Bikkemberg, Byblos, από 159€ 
- 89€ για γυαλιά ηλίου Exte, Iceberg, από 189€ 
- 99€ για γυαλιά ηλίου Calcin Klein, Carrera, από 198€
Τι αγοράζετε:
 • Αυθεντικά, επώνυμα γυαλιά ηλίου στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για αυτούς που θέλουν να είναι πάντα μέσα στη μόδα!
 • Ξεχωρίστε στιλιστικά και προστατέψτε ιδανικά τα μάτια σας επιλέγοντας τα γυαλιά ηλίου που σας αντιπροσωπεύουν μέσα από μία γκάμα των πιο αξιόπιστων εταιριών (Calvin Klein, Carrera, Benetton, Byblos, Bikkemberg, Exte, Iceberg) οπτικών ειδών!
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα!
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας μόνο με 3€ έξοδα αποστολής (τα οποία επιλέγετε κατα την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας)!
 • Mπορείτε να δείτε όλα τα γυαλιά ηλίου πατώντας εδώ
 • Η παραλαβή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά», είτε μέσω αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά εντός 3 εργάσιμων ημερών, αφού στείλετε με email στο info@e-matia.gr το ονοματεπώνυμο, τον κωδικό του κουπονιού σας, τα στοιχεία σας, τη διεύθυνσή σας και τους φακούς που επιλέγετε.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) αυθεντικό, γνήσιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου με επιλογή μέσα από μία σειρά από επώνυμες μάρκες
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά σας και εφόσον επιθυμείτε παραλαβή στο χώρο σας (έχοντας επιλέξει τα 3€ κατά την αγορά του κουπονιού): Α) πατήστε εδώ και δείτε τις επιλογές με τον κωδικό για κάθε ζευγάρι γυαλιού. Β) Επικοινωνείτε με το κατάστημα οπτικών και Γ) δίνετε τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής, τον κωδικό των γυαλιών της επιλογής σας καθώς και τα στοιχεία του κουπονιού σας. 
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2106824610 ή 2106824680.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00 & Σάββατο: 09:00- 16:00
Ματιά eye fashion

Ανδρέα Παπανδρέου 97
Χαλάνδρι - Αττική
2106824610 - 2106824680Ματιά eye fashion
Σ’ έναν καλαίσθητο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο, η επιστήμη της όρασης και η φαντασία της ομορφιάς γίνονται μια τέλεια μορφή, γίνονται μιά "Mατιά"!!!

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τι σημαίνει prive εξυπηρέτηση, γιατί για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Το ίδιο και οι ανάγκες του, πόσο μάλλον η πολυτιμότερη του αίσθηση … η όραση!

Τα πάντα ξεκινούν από το τμήμα Οπτομετρίας: Θα γίνουν τα απαραίτητα τέστ Οπτομετρίας και Ορθοπτικής προκειμένου να καταγράψουμε τις ανάγκες της όρασης σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή φυσική λύση με γυαλιά όρασης, φακούς επαφής, ειδικά οπτικά βοηθήματα και ασκήσεις των οφθαλμών που δυναμώνουν τα μάτια και αποκαθιστούν διάφορα προβλήματα. Σε περίπτωση παθολογικών θεμάτων θα συνεργαστούμε στενά με τον οφθαλμίατρό σας για την μετά θεραπεία η μετεγχειρητική αποκατάσταση σας.

Στην συνέχεια έπεται το τμήμα Οπτικών: Εκεί θα βρεθείτε τα έμπειρα χέρια των οπτικών μας πού θα σας δώσουν τις πιο έξυπνες οικονομικά αλλά και ποιο in eye fashion προτάσεις σε όλα τα οπτικά είδη και αξεσουάρ.

Big Βrand γυαλιά ηλίου, σκελετoί οράσεως, φακοί γυαλιών και Φακοί επαφής σε τιμές Νo Νame!!!

Ελάτε στην "Ματιά" γιατί απλά…. τα μάτια σας αξίζουν το καλύτερο!!!

Η "Ματιά" παρέχει για πρώτη φορά στη Ελλάδα την υπηρεσία "Όραση κατ’ οίκον". Ένας οπτομέτρης θα έλθει στον χώρο σας, θα σας κάνει τις μετρήσεις και θα σας παραδώσει εντός 24 ωρών τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής σας στον χώρο σας.