Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 11€
8,9€
από
έκπτωση
κέρδος

19,9€
55%
11€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

8,9€ για ένα car mp3 transmitter

8,9€ για ένα car mp3 transmitter με τηλεχειριστήριο που συντονίζεται με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας και αναπαράγει εύκολα τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία από usb stick  ή κάρτα μνήμης, χαρίζοντας σας αξέχαστες μουσικές διαδρομές, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την εταιρία “DNA” αρχικής αξίας 19,9€
Έκπτωση 55%
Τι αγοράζετε:
 • Συντονιστείτε με την αγαπημένη σας μουσική! To car MP3 transmitter με 3 απλά βήματα συνδέει το υπάρχον ηχοσύστημα αυτοκινήτου με τις αγαπημένες σας playlists!
  - Βήμα 1ο:Συνδέστε τη συσκευή μεταφοράς ήχου στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας
  - Βήμα 2ο:Βάλτε το βύσμα που υπάρχει στην άλλη άκρη της συσκευής μεταφοράς ήχου στο output jack (ακουστικά) της συσκευής ήχου που θέλετε να ακούσετε από τα ηχεία του αυτοκινήτου
  - Βήμα 3ο:Ανοίξτε το ραδιόφωνο και πηγαίνετε στην συχνότητα που αναφέρεται πάνω στην συσκευή μεταφοράς ήχου (π.χ. 107.5ΜΖ) και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική!
 • Το car MP3 transmitter με το ειδικό τηλεχειριστήριο του σας επιτρέπει τόσο απλά να ακούτε χωρίς διαφημίσεις και χωρίς διακοπές μόνο τραγούδια της επιλογής σας με την ένταση που σας δίνει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας!
 • Αρκεί ένα απλό ψηφιακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου, το car MP3 transmitter και η επιλογή σας από ψηφιακά μουσικά αρχεία (σε USB stick ή κάρτα μνήμης) για να απολαύσετε... αγαπημένες μουσικές διαδρομές!
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, υπάρχει επιβάρυνση 3€ την οποία επιλέγετε στο αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας)
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και αποστολή του κουπονιού και των στοιχείων σας με e-mail (newageemporio@gmail.com) στην DNA.
 • Το Deal περιλαμβάνει: έναν (1) car mp3 transmitter με τηλεχειριστήριο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε email αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ) τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα).
 • Για την αποστολή του προϊόντος μετά την αγορά πρέπει να έχετε επιλέξει και την extra χρέωση 3€ κατά την αγορά σας.
 • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Τετάρτη: 10.00-14.30, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10.00-14.30 και 17.30-20.30, Σάββατο: 10.00-16.00.
DNA

Κομνηνών 17
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2314008042DNA
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, η DNA άνοιξε πριν 2 χρόνια για να προσφέρει ένα διαφορετικό τόπο για την αγορά δώρων με μοναδικές πινελιές και ξεχωριστό στυλ.

Παρακολουθώντας κάθε νέα τάση στο χώρο, μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας διάφορα αντικείμενα για κάθε γούστο, ρολόγια και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, για τις καθημερινές ή πιο εξεζητημένες εμφανίσεις σας!

Πλούσια ποικιλία, φιλική εξυπηρέτηση με...άποψη αποτελούν ασυναγώνιστο συνδυασμό για να μας εμπιστευτείτε!