Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 52%
Κέρδος: 185€
170€
από
έκπτωση
κέρδος

355€
52%
185€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Xειροποίητα χαλιά Makis Tselios με έκπτωση 52%

Χαλιά με άποψη! Αποκτήστε ένα χειροποίητο χαλί Makis Tselios της διάσημης σειράς «Smart Casual» από άριστο μαλλί, πολυεστερικό shaggy  και δέρμα, με επιλογή συνδυασμών χρωμάτων και δωρεάν Πανελλαδική αποστολή, από το "Royal Carpet Galleries" και έκπτωση 52%
- 170€ για ένα χαλί διάστασης 1,60m x 2,30m, αρχικής αξίας 355€
- 250€ για ένα χαλί διάστασης 1,90m x 2,90m, αρχικής αξίας 525€
Τι αγοράζετε:
 • Άποψη! Την προσωπική σχεδιαστική κατεύθυνση του  Μάκη Τσέλιου σε μία ιδιαίτερη σειρά χειροποίητων χαλιών αναγνωρισμένη από όλους τους λάτρεις του interior design!
 • Μοναδική ποιότητα! Άριστο μαλλί, πολυεστερικό shaggy και δέρμα που συνθέτουν μία δημοφιλή handtuft σειρά με πολλές επιλογές σχεδιασμών!
 • Ξετυλίξτε όλο το κόσμο της σύγχρονης minimal αισθητικής ...στα πόδια σας!
 • Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη σειρά σχεδιών και χρωμάτων αυτό που σας ταιριάζει και χαρίστε στο χώρο σας μία προσιτή πολυτέλεια!
 • Βρείτε το σχέδιο που αρμόζει στην προσωπική σας αισθητική εδώ
 • Αποκτήστε το με παραλαβή σε απευθείας από τα καταστήματα  Royal Carpet Galleries (1 σημείο στο Χαλάνδρι και 2 στην Θεσσαλονίκη)
 • Δυνατότητα Δωρεάν Πανελλαδικής αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας)
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του)
 • To  Deal αφορά ένα (1) χαλί «Smart Casual by Makis Tselios» με επιλογή διαστάσεων ανάμεσα σε 1,60m X 2,30m  ή 1,90m X 2,90m
 • Η επιλογή του σχεδίου μπορεί να γίνει απο την ιστοσελίδα του  Royal Carpets Galleries ή με επίσκεψη στα καταστήματα Λ.Κηφισίας 210 Χαλάνδρι Αττικής , Π.Μελά 5 Θεσσαλονίκη , Αδριανουπόλεως 8 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (ωράριο καταστημάτων) και στα κεντρικά ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου Α4 ΟΤ2 Θεσσαλονίκη (8:00 με 16:00) .
 • Είναι απαραίτητη η επικοινωνία για τον έλεγχο διαθεσιμότητας και την δέσμευση του σχεδιού με 3 εναλλακτικούς τρόπους: α) απευθείας στα καταστήματα β) τηλεφωνικά στα 2310796561-3 & 2130055368 8:00 με 21:00 και γ) με αποστολή emailστο webmaster@carpet.gr.
 • Παραλαβή απευθείας από τα καταστήματα ή με δωρεάν Πανελλαδική αποστολή
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
Royal carpet

Λεωφόρος Κηφισίας 208
Κηφισιά - Αττική
2130055368


Ιστοσελίδα


Royal carpet
O δικτυακός χώρος Carpet.gr είναι μία μεγάλη και ενημερωμένη βάση δεδομένων με χειροποίητα και μηχανοποίητα χαλιά στην Ελλάδα καθώς και η δικτύωση ενός σημαντικού αριθμού κατασκευαστών, εισαγωγέων και καταστημάτων (δικτύων διανομής) κάτω από την ομπρέλα της Royal Carpet, μιας από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου.

Πίσω από το Carpet.gr θα βρείτε κάποιες από τις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως, επώνυμα προιόντα από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και επιλεγμένα καταστήματα που τα διακινούν σε κάθε πόλη.

Εφόσον επιλέξετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και προχωρήσετε στο ταμείο, θα σας ζητηθεί ο Ταχυδρομικός Κωδικός σας. Στόχος αυτής της παραμέτρου είναι να σας κοινοποιηθεί ο πλησιέστερος συνεργάτης - κατάστημα στη γειτονιά σας, ο οποίος διακινεί τη ποιότητα που επιλέξατε, και ο οποίος μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες βοηθώντας σας έτσι στην τελική απόφαση σας για την αγορά ενός χαλιού. Έτσι πετυχαίνουμε την αμεσότητα ενός καταστήματος της γειτονιάς σας, μειωμένα κόστη διανομής και μεταφοράς, την εγγυηση ποιότητας της Royal Carpet μαζί με την πρόσβαση σας σε μια τεράστια βάση δεδομένων.