Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 12,5€
12,5€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
50%
12,5€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

12,5€ για τρόφιμα Sam Mills από την Trofino

12,5€ για 9 τρόφιμα Sam Mills χωρίς γλουτένη που θα χαρίσουν στο τραπέζι σας ασύγκριτη γεύση, πλούσιο άρωμα και ανεκτίμητη διατροφική αξία με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας σε όλη την Αττική από την αναγνωρισμένη ελληνική εταιρία βιολογικών ειδών διατροφής “Trofino”, αρχικής αξίας 25€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα τραπέζι γεμάτο αγνές και αληθινές γεύσεις όπως παλιά!
 •  Αναλυτικά τα 9 τρόφιμα Sam Mills:
  - Πέντε (5) ζυμαρικά από καλαμπόκι χωρίς γλουτένη (επιλογή από: σπαγκέτι, πένες, βίδες, χυλοπίτα φαρδιά και πάπιες)
  - Δύο (2) σάλτσες με βασιλικό
  - Δύο (2) σάλτσες με λαχανικά
 • Όλα τα είδη είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (Low GI), χωρίς αυγά, χωρίς γάλα και χωρίς πρόσθετα.
 • Τα προϊόντα Sam Mills είναι χωρίς χημικά, φυτοφάρμακα ή λιπάσματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής και της αποθήκευσης τους.
 • Αφαιρέστε ότι επιβαρύνει τη διατροφή σας και προσθέστε στη καθημερινότητα σας πλούσια γεύση και μοναδική διατροφική αξία!
 • Γιατί η σύγχρονη λογική της υγιεινής διατροφής είναι βιο..λογική και έρχεται απευθείας στη κουζίνα σας από το Trofino!
 • Με δωρεάν αποστολή  στο χώρο σας σε όλη την Αττική.
 • Δυνατότητα αποστολής κάθε σημείο της Ελλάδας με extra χρέωση.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει με την αγορά του κουπονιού και την προσκόμιση του (ή των στοιχείων του)
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει:
  - Πέντε (5) ζυμαρικά από καλαμπόκι χωρίς γλουτένη (επιλογή από: σπαγκέτι, πένες, βίδες, χυλοπίτα φαρδιά, πάπιες)
  - Δύο (2) σάλτσες με βασιλικό
  - Δύο (2) σάλτσες με λαχανικά
 • Κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου.
 • Δωρεάν αποστολή  στο χώρο σας σε όλη την Αττική.
 • Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με χρέωση παραλήπτη ή κατόπιν συνεννόησης.
 • Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά στο export@trofino.com.gr και τηλεφωνικά στο 2105574713.
 • Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 09:00-17:00
 • Χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες, από την λήξη της προσφοράς.
 • Μέγιστος αριθμός παραγγελιών που εκτελούνται ανά ημέρα: 15. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.
Trofino - Αφοί Αργυράκη

Μακρύ Λιθάρι
Ασπρόπυργος - Αττική
2105574713


Ιστοσελίδα


Trofino - Αφοί Αργυράκη
Το 1923 η εταιρεία ξεκίνησε στην Καλαμάτα με το εμπόριο Δημητριακών, Οσπρίων, και Ρυζιών. Πολύ γρήγορα η εταιρεία επεκτείνεται στο εισαγωγικό εμπόριο τροφίμων και λιπασμάτων και καλύπτει όλη τη Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα. Το 1946 γίνεται το μεγάλο βήμα. Η εταιρεία εγκαθίσταται στον Πειραιά, διατηρώντας το κατάστημα στην Καλαμάτα. Το 1953 με το πέρασμα της ιδιοκτησίας στους διαδόχους και μετονομάζεται σε Αφοί Αργυράκη ΑΕΒΕ. Παράλληλα οι εργασίες της εταιρείας αναπτύσσονται.

Η μακροχρόνια εμπειρία στα όσπρια και ρύζι οδηγεί στην επεξεργασία και τυποποίηση οσπρίων και ρυζιών και το 1969 το εμπορικό σήμα AKIS είναι γεγονός. Την τελευταία 25ετία η εταιρεία εξελίσσεται ραγδαία. Το 1980 αποκτά ιδιόκτητο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο με τμήμα καθαρισμού και αποφλοιώσεις οσπρίων, ορυζάμυλο και τμήμα συσκευασιών. Το 1984 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία. Το 1989 δημιουργούνται δύο νέες μάρκες. Οι ξηροί καρποί ASTRO NUTS και μέσω εξαγοράς εταιρείας, τα είδη υγιεινής διατροφής trofino. Tο1995 η τρίτη γενιά έρχεται να ενισχύσει τις συνεχείς προσπάθειες για ανάπτυξη. Το 1996 η δραστηριότητα της Αφοί Αργυράκη ΑΕΒΕ επεκτείνετε στον τομέα των ζωοτροφών για κατοικίδια με το σήμα Critters, εκμεταλλευομένη με αυτό τον τρόπο και μέρος των υποπροϊόντων της επεξεργασίας οσπρίων και ρυζιού. Το 1997 ολοκληρώνεται ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου και προστίθεται το τμήμα υγροθερμικής επεξεργασίας ρυζιού, το οποίο τροφοδοτείται ενεργειακά με την καύση βιόμαζας προερχόμενη από το φλοιό του ρυζιού. Έτσι στο εργοστάσιο πλέον, υπάρχει διαχείριση και ανακύκλωση του 90% των «απορριμμάτων». Το 1999 ξεκινά η σταδιακή αλλαγή προσανατολισμού της μάρκας trofino σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Εκμεταλλευόμενοι, την πλεονάζουσα δυναμικότητα του εργοστασίου και την τεχνογνωσία στο χώρο των τροφίμων, αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής, για την δημιουργία ποιοτικών και πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, προσιτών στις διατροφικές συνήθειες του Έλληνα και με κύριο γνώμονα την άριστη σχέση τιμής- ποιότητας. Το 2004 η ενθουσιώδη ανταπόκριση του Έλληνα καταναλωτή στα Βιολογικά προϊόντα της trofino, δίνει το έναυσμα για επέκταση στα ζυμαρικά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το καφέ και το γάλα. Το 2006, διευρύνετε η ποικιλία των Trofino και πλέον προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, ξηρούς καρπούς, μέλι, σάλτσες τομάτας, είδη για σαλάτες (μανιτάρια, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και χυμούς φρούτων. Μέσα στo 2007, αναπτύσσει την κατηγορία snacks, με γευστικούς πειρασμούς σε πατατάκια και σοκολάτες.

Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρεία ακολούθησε τις εξελίξεις της καθημερινής ζωής παραμένοντας όμως πιστή στις διαχρονικές αξίες της ποιότητας και της υγιεινής διατροφής. Στην αυγή του 21ου αιώνα με εγκαταστάσεις 6.500 τ.μ. απασχολώντας πάνω από 40 άτομα και με ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων είναι δίπλα στον καταναλωτή, τον πελάτη, τον συνεργάτη με νέες ιδέες, νέα προϊόντα και σταθερή ποιότητα. Και φτάνοντας στο σήμερα είναι η πρώτη που θα παράγει αυτά τα προϊόντα χωρίς γλουτένη Ελληνικής Παραγωγής.