Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 9€
9€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
50%
9€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Κουβέρτα fleece για ζεστασιά το χειμώνα!

Φορέστε…ζεστασιά! Αποκτήστε την cuddle fleece (φλις), την κουβέρτα με μανίκια (one size) που χαρίσει ζεστασιά και απαλότητα, με επιλογή ανάμεσα σε μαύρο, καφέ ή μπλε χρώμα και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την “Ideal Deal”, με έκπτωση έως 53%!!
- 9€ για 1 κουβέρτα cuddle fleece, αρχικής αξίας 18€
- 17€ για 2 κουβέρτες cuddle fleece, αρχικής αξίας 36€
Τι αγοράζετε:
 • Μία μοναδική προσφορά που θα σας «τυλίξει» με τη έξυπνη ιδέα της, τη μεγάλη χρηστικότητα της αλλά και την απίστευτη τιμή της!
 • Άνεση και ελευθερία κινήσεων χωρίς να αποχωρίζεστε ούτε λεπτό την πολύτιμη κουβέρτα σας!
 • Την ασύγκριτη ζεστασιά και απαλότητα μίας φλις κουβέρτας που… δεν θα σας την τραβήξει κανείς!
 • Χαλαρώστε στον καναπέ σας και απολαύστε ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες και ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα τυλιγμένοι στην θαλπωρή μία πρωτότυπης και άκρως πρακτικής κουβέρτας!
 • Σημαντικό: Αν επιθυμείτε παραλαβή στο χώρο σας, επιλέγετε την έξτρα χρέωση (4€ για το κουπόνι της μιας κουβέρτας και 6€ για το κουπόνι των 2 κουβερτών) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας! Για κάθε κουπόνι (είτε των 9€ είτε των 17€) ακολουθείτε και πάλι την διαδικασία αγοράς επιλέγοντας το αντίστοιχο ποσό για την αποστολή κάθε φορά
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην IdealDeal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) ή δύο (2) κουβέρτες cuddle fleece με μανίκια,one size, με επιλογή ανάμεσα σε μπλε, μαύρο ή καφέ χρώμα.
 • Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής έχοντας επιλέξει την extra χρέωση κατά την αγορά του κουπονιού.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: 1)Παραλαμβάνετε από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) επικοινωνώντας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας προηγουμένως ή 2) στέλνετε email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας: α)το προϊόν που αγοράσατε και την επιλογή χρώματος β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.