Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 19€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

38€
50%
19€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

2 βιομαγνητικά βραχιόλια για βελτίωση της υγείας σας

19€ για 2 βιομαγνητικά βραχιόλια (σετ ανδρικό και γυναικείο) για βελτίωση της υγείας και εξαιρετική εμφάνιση, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από το “Petit-Grand” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 38€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Δύο βιομαγνητικά βραχιόλια, σετ ανδρικού-γυναικείου (μπορείτε και 2 αντρικά ή 2 γυναικεία, κατόπιν διαθεσιμότητας) με θετική επίδραση στην καταπολέμηση μεταξύ άλλων και:
  - Φλεγμονών
  - Ρευματισμών
  - Αρθρίτιδων
  - Πονοκεφάλων, νευραλγιών
  - Δερματίτιδας
  - Αυχενικού συνδρόμου
  - Οστεοπόρωσης
 • Φτιαγμένα από αιματίτη με το αντρικό να αποτελείται από 53 βιομαγνήτες και το γυναικείο από 14 μεγάλους και 26 μικρούς βιομαγνήτες!
 • Είναι ΟΝΕ Size με τους βιομαγνήτες να είναι συνδεδεμένοι με ελαστικό ιμάντα για εφαρμογή σε κάθε μεγέθους χέρι.
 • Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας: ταχυδρομικά επιλέγοντας την επιπλέον χρέωση 3€ κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.
 • Η μαγνητοθεραπεία είναι το πιο σύγχρονο, ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό μέσο της φυσικής αφαρμάκου ιατρικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους τόσο σαν θεραπευτική όσο και σαν προληπτική - ανανεωτική μέθοδος.
 • Σημαντικό: Απαγορεύεται η χρήση τους σε άτομα με βηματοδότη ή εγκύους!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 15/12/2012 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα ή παραγγελίας του προϊόντος)
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Petit Grand κατά την παραλαβή ή η ενημέρωση των στοιχείων του κατά την τηλεφωνική παραγγελία.
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει ένα σετ (αντρικό και γυναικείο) βιομαγνητικών βραχιολιών.
 • Δυνατότητα να εξαργυρώσετε το κουπόνι παραλαμβάνοντας 2 αντρικά ή 2 γυναικεία βραχιόλια (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα (Καματερού 10 & Καποδιστρίου, Πλατεία Βάθης) ή αποστολής μέσω ΕΛΤΑ στον χώρο σας.
 • Για την αποστολή στον χώρο σας (έχοντας πληρώσει επιπλέον 3€ κατά την αγορά του κουπονιού σας), τηλεφωνείτε στο 2105242189 όπου δηλώνετε τα στοιχεία του κουπονιού και τα στοιχεία για την παραλαβή του προϊόντος.
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση του βιομαγνητισμού (πως δρα, πόσο αποτελεσματικό είναι, πλήρη πλεονεκτήματα κ.α.) επικοινωνείτε στο 2105242189 και δίνετε το Mail σας για να λάβετε όλα τα στοιχεία.
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00-17:00, Σάββατο: 09:00-15:00
Petit Grand

Καματερού 10 & Καποδιστρίου
Πλατεία Βάθης - Αττική
2105242189Petit Grand
Το PETIT-GRAND είναι ένα υποκατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Gadgets Galaxy που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας που κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου για την εύκολη πρόσβαση και άμεση παραλαβή των προϊόντων. Έχει ως αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρονικών προϊόντων - gadgets - περιφεριακά υπολογιστών - είδών οικιακής χρήσης - προϊόντων προσωπικής φροντίδας - εξειδικευμένων ηλεκτρονικών spy - ειδικά ηλεκτρονικά αξεσουάρ αυτοκινήτων ...και πολλά άλλα έξυπνα αντικείμενα χρήσιμα στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Είμαστε γνώστες των αντικειμένων που πουλάμε και γι' αυτό μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία σας επάνω σε τεχνικά θέματα. Τεχνικός της εταιρείας μας είναι διαθέσιμος όλες τις εργάσιμες ώρες για τηλεφωνική ενημέρωση.Κύρια φροντίδα της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη. Με αυτή την αρχή ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε...