Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

5€ για είσοδο στη παράσταση «Η Λεωφόρος της Δύσης»

5€ για μία (1) είσοδο στη παράσταση «Η Λεωφόρος της Δύσης» (Sunset Boulevard) την πρώτη θεατρική απόδοση της επιτυχημένης και πολυσυζητημένης νουάρ ταινίας του 1950 μέσα από την ατμοσφαιρική ματιά του Βασίλη Πλατάκη στο “Θέατρο Άλεκτον”, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική ιστορία μίας ταινίας που προτάθηκε για 11 Όσκαρ... για πρώτη φορά σε σκηνή θεάτρου!
 • «Μία ξεπεσμένη σταρ του βωβού κινηματογράφου και ένας ασήμαντος κυνηγημένος σεναριογράφος σε μία σχέση καταφύγιο. Η ζήλεια, η εξάρτηση και το πάθος τους οδηγούν στην καταστροφή!»
 • Το έργο που κοίταξε με κριτική ματιά τη βιομηχανία του κινηματογράφου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους κύκλους του  Χόλιγουντ επιστρέφει... στο προσκήνιο του θεάτρου Άλεκτον!
 • Παίζουν: Τζένη Κολλάρου- Καλλέργη, Σταμάτης Μπαρμπαγιαννάκος, Χάρης Λογγαράκης, Ελίζα Τζίτζη, Ρενέτα Νικολαΐδου
 • Σκηνοθεσία – Διασκευή:Βασίλης Πλατάκης
  Σκηνικό - Κοστούμια:Ανδρέας Σαραντόπουλος,
  Χορογραφίες:Σίμων Πάτροκλος,
  Βοηθός Σκηνοθέτη:Νεκταρία Χουβαρδά
  Βοηθός Σκηνογράφου:Άννα Βήχου
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012.
 • Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 18:30
 • Το Deal μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού.
 • Το Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει: μία (1) είσοδο στην θεατρική παράσταση «Η Λεωφόρος της Δύσης » στο θέατρο “Άλεκτον”.
 • Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 24 ώρες πριν για κράτηση στο τηλέφωνο 2103420419.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. 
Θέατρο Άλεκτον

Σφακτηρίας 23
Μεταξουργείο - Αττική
2103420419Θέατρο Άλεκτον
Σε ένα στενό δρομάκι που οι άνθρωποι κάθονται στα πεζούλια και οι γλάστρες μοσχοβολούν νυχτολούλουδο και γιασεμί λειτουργεί το Θεατρο Άλεκτον.
 
Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βασίλη Πλατάκη, ο πρότυπος χώρος τεχνών μας, συνεχίζει μια παράδοση 20 χρόνων σε παραγωγές υψηλής τέχνης, που δημιούργησε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ".
 
Α-λεκτον, αυτό που δε λέγεται.Το όνομα το έδωσε ο Γιώργος Χειμωνάς, ο οποίος στην ομιλία του στο Μουσείο Γουλανδρή ιδρύοντάς το, είπε ότι ο χώρος από τον οποίο πηγάζει το φαινόμενο της τέχνης είναι ο χώρος του άλεκτου. "Αν η επιστήμη έχει ως στόχο την αναζήτηση της αλήθειας, η τέχνη δικαίως πολύ πιο φιλόδοξη, θέτει ως στόχο αν όχι την αποκάλυψη την εντόπιση της αλήθειας και προετοιμάζει τον άνθρωπο με το έργο της για τη μύησή του στο χώρο του ά-λεκτου".
 
Τη σκυτάλη πήρε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ" με πρόεδρο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Πλατάκη που φιλοδοξεί να το καταστήσει πρότυπο χώρο τεχνών δίνοντας βήμα στους νέους ανθρώπους αλλά και σε όσους θα ήθελαν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη τους.