4
Αγορές

19€ για μια συσκευασία 72 προφυλακτικών LIFE

Best Price για απόλυτη ασφάλεια στον έρωτα! 19€ για μια συσκευασία 72 ελληνικών προφυλακτικών LIFE, της εταιρίας που βρίσκεται στον χώρο της ερωτικής προστασίας απο το 1949 και διαθέτουν πιστοποίηση CE και έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, με παραλαβή από την “Ideal Deal” ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας.
Τι αγοράζετε:
 • Επειδή η ασφάλεια ειναι σημαντική και στον έρωτα, σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή για πακέτο 72 προφυλακτικών LIFE Spicy με γεύση μπανάνα!
 • Τα προφυλακτικά LIFE κατασκευάζονται από 100% φυσικό Latex στα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής προφυλακτικών στον κόσμο και έχουν πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 9002, ISO 4074 και ISO 2859-1
 • Πρόκειται για ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1949, με μοναδικό στόχο την παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψίστης ποιότητας!
 • Τα προφυλακτικά Life είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και διαθέτουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης με αριθμό CE0120.
 • Περισσότερα πληροφορίες για τα προφυλακτικά LIFE, μπορείτε να δείτε εδώ 
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας με extra χρέωση 2,5€ (ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.
 • Και λιγο γέλιο: Ένας νεαρός μπαίνει σε ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά.
  - «Ποια συσκευασία θέλετε; Έχουμε με τρία, έξι, εννιά και δώδεκα τεμάχια», ρωτάει ο φαρμακοποιός.
  - «Να σας πω. Απόψε έχω ραντεβού με μια πανέμορφη κοπέλα που την έχω ερωτευτεί πολύ. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα... γίνει! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε δε θα... σταματήσουμε. Γι αυτό, δώστε μου τη δωδεκάδα», λέει ο νεαρός.
  Το βράδυ, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται στο τραπέζι οικογενειακώς για το δείπνο.Ο νεαρός παρακαλεί να πει αυτός την προσευχή και όλοι συμφωνούν.Αρχίζει να μουρμουρίζει την προσευχή και συνεχίζει έτσι για πέντε λεπτά.
  Η κοπέλα σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει:
  - «Δεν μου είχες πει πως είσαι τόσο θρήσκος»
  - «Κι εσύ δεν μου είχες πει πως ο πατέρας σου είναι  φαρμακοποιός!»
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Το Deal ισχύει για μια συσκευασία προφυλακτικών LIFE Spicy με 72 τεμάχια με γεύση μπανάνα.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αττική).
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας (extra επιβάρυνση 2,5€ κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας) πανελλαδικά
 • Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών, η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ACS.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας και για παραλαβή στο χώρο σας: Στέλνετε email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας: α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα).
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.