Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 20€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

39€
51%
20€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

19€ για ένα σετ από 3 αντικολλητικές φόρμες ζαχαροπλαστικής

19€ για να βάλετε όλη τη μαγειρική σας τέχνη... σε ένα σετ από 3 αντικολλητικές φόρμες ζαχαροπλαστικής με πρακτικά αποσπώμενα πλαϊνά, διαστάσεις 24, 26 και 28 cm, από ανοξείδωτο ατσάλι, με παραλαβή απο την “Ideal Deal και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 39€
Έκπτωση 51%!
Τι αγοράζετε:
 • Ο φούρνος ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, το σπίτι γεμίζει άρωμα Χριστουγέννων και οι πιο γλυκιές γεύσεις ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!
 • Ανακαλύψτε τη συνταγή των πιο μαγικών Χριστουγέννων!
 • Βάλτε όλη σας την τέχνη σε ένα σετ από 3 φόρμες ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε τις δικές σας παραδοσιακές συνταγές βασιλόπιτας, εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα cake με σταφίδες, cheesecake με φρούτα του δάσους και ότι άλλο εμπνευστείτε!
 • Οι αντικολλητικές φόρμες που μπαίνουν στον φούρνο, με τα αποσπώμενα πλαϊνά για εύκολη αφαίρεση του περιεχομένου θα γίνουν η ιδανική «βάση» για κάθε σας δημιουργία και θα σας προσφέρουν όλη την άνεση για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά γλυκά!
 • Προδιαγραφές προϊόντος
  - Σετ με 3 φόρμες ζαχαροπλαστικής
  - Αποσπώμενα πλαϊνά
  - Ανοξείδωτο ατσάλι
  - Αντικολλητικό υλικό
  - Διάμετρος: 24 cm, 26 cm και 28 cm 
  - Ιδανικό για φούρνους
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 4€ (ανά δύο κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς των κουπονιών.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα σετ με 3 φόρμες ζαχαροπλαστικής (24cm, 26cm και 28 cm) με αποσπώμενα πλαινά.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Α) Παραλαμβάνετε από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) επικοινωνώντας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας προηγουμένως ή Β) εάν έχετε επιλέξει την extra χρέωση κατα την αγορά του κουπονιού σας για παραλαβή στο χώρο σας: Στέλνετε email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας: 1)το προϊόν που αγοράσατε 2) τον κωδικό του κουπονιού σας 3) ονοματεπώνυμο παραλήπτη 4) τηλέφωνο επικοινωνίας και 5) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα)
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.