Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 65%
Κέρδος: 54€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

83€
65%
54€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

29€ για 1 ζευγάρι έγχρωμων φακών επαφής 3μηνης διάρκειας

29€ για 1 ζευγάρι έγχρωμων φακών επαφής 3μηνης διάρκειας της EYEMED και 1 υγρό φακών Polysoft Plus 380ml & ΔΩΡΟ μια εξέταση από οπτομέτρη, με δυνατότητα παραλαβής στο χώρο σας με πανελλαδική αποστολή, από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά» στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 83€
Έκπτωση 56%!
Τι αγοράζετε:
 • Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και στη ματιά σας μόνο με 0,32 ευρώ την ημέρα!!!
 • Ένα ζευγάρι έγχρωμων φακών επαφής διάρκειας 3 μηνών και ένα υγρό φακών Polysoft Plus 380ml 
 • Οι φακοί επαφής μπορούν να διατεθούν χωρίς ή με βαθμούς από -1.25 έως -6.00 
 • Με την εγγύηση του πλέον αξιόπιστου Ευρωπαίου κατασκευαστή EYE MED και τα μοντέλα  adore &i-shades
 • Φροντίστε τα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο και δώστε τους το χρώμα των ονείρων σας, με υψίστης ποιότητας φακούς επαφής!
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολήςστο χώρο σας μόνο με 3€ έξοδα αποστολής!
 • Η παραλαβή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά» κάνοντας δωρεάν έναν έλεγχο της όρασης σας από Οπτομέτρη, εφόσον το επιθυμείτε, είτε μέσω αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά εντός 3 εργάσιμων ημερών, αφού στείλετε με email στο info@e-matia.gr το ονοματεπώνυμο, τον κωδικό του κουπονιού σας, τα στοιχεία σας, τη διεύθυνσή σας και τους φακούς που επιλέγετε 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Tο Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.
 • Tο Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Tο Deal περιλαμβάνει:  ένα ζευγάρι έγχρωμων φακών επαφής και ένα υγρό φακών Polysoft Plus 380ml 
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα. 2106824610 ή 2106824680.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00 & Σάββατο: 09:00- 16:00
Ματιά eye fashion

Ανδρέα Παπανδρέου 97
Χαλάνδρι - Αττική
2106824610 - 2106824680Ματιά eye fashion
Σ’ έναν καλαίσθητο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο, η επιστήμη της όρασης και η φαντασία της ομορφιάς γίνονται μια τέλεια μορφή, γίνονται μιά "Mατιά"!!!

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τι σημαίνει prive εξυπηρέτηση, γιατί για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Το ίδιο και οι ανάγκες του, πόσο μάλλον η πολυτιμότερη του αίσθηση … η όραση!

Τα πάντα ξεκινούν από το τμήμα Οπτομετρίας: Θα γίνουν τα απαραίτητα τέστ Οπτομετρίας και Ορθοπτικής προκειμένου να καταγράψουμε τις ανάγκες της όρασης σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή φυσική λύση με γυαλιά όρασης, φακούς επαφής, ειδικά οπτικά βοηθήματα και ασκήσεις των οφθαλμών που δυναμώνουν τα μάτια και αποκαθιστούν διάφορα προβλήματα. Σε περίπτωση παθολογικών θεμάτων θα συνεργαστούμε στενά με τον οφθαλμίατρό σας για την μετά θεραπεία η μετεγχειρητική αποκατάσταση σας.

Στην συνέχεια έπεται το τμήμα Οπτικών: Εκεί θα βρεθείτε τα έμπειρα χέρια των οπτικών μας πού θα σας δώσουν τις πιο έξυπνες οικονομικά αλλά και ποιο in eye fashion προτάσεις σε όλα τα οπτικά είδη και αξεσουάρ.

Big Βrand γυαλιά ηλίου, σκελετoί οράσεως, φακοί γυαλιών και Φακοί επαφής σε τιμές Νo Νame!!!

Ελάτε στην "Ματιά" γιατί απλά…. τα μάτια σας αξίζουν το καλύτερο!!!

Η "Ματιά" παρέχει για πρώτη φορά στη Ελλάδα την υπηρεσία "Όραση κατ’ οίκον". Ένας οπτομέτρης θα έλθει στον χώρο σας, θα σας κάνει τις μετρήσεις και θα σας παραδώσει εντός 24 ωρών τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής σας στον χώρο σας.