Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 30€
25€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
55%
30€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

25€ για να φωτίσετε τον ουρανό με πυροτέχνημα 36 βολών

25€ για να δημιουργήστε ένα φαντασμαγορικό βράδυ, την Πρωτοχρονιά ή οποιαδήποτε άλλη νύχτα της επιλογής σας, φωτίζοντας τον ουρανό με 100% ασφαλές και εύχρηστο πακέτο πυροτεχνημάτων ART GF6508 με 36 βολές, με παραλαβή από το “Μπουκέτο Μπαλόνια” και δυνατότητα και Πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας, αρχικής αξίας 55€
Έκπτωση 55%!!
Τι αγοράζετε:
 • Γεμίστε τις στιγμές της Πρωτοχρονιάς (και όχι μόνο), με λάμψη και γιορτάστε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, εύκολα στη χρήση τους, που ζωγραφίζουν τον ουρανό χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα!
 • Κάθε πακέτο ασφαλών εναέριων πυροτεχνημάτων είναι κουτί που με το άναμμα ενός φιτιλιού δημιουργούν ένα εξαίσιο πρόγραμμα πυροτεχνημάτων:
 • Αναλυτικά το πακέτο με τα Πυροτεχνήματα ART GF6508-36D:
  - Πακέτο 36 εκρήξεων διάρκειας περίπου 30sec και ύψος ανόδου 30 μέτρα
  - 6 εκρήξεις πολύχρωμα πεόνια (πολύχρωμες μπάλες)
  - 6 εκρήξεις χρυσοί φοίνικες
  - 6 εκρήξεις brocade crown
  - 12 εκρήξεις με εναλλαγές των παραπάνω σχεδίων
  - Οι τελευταίες 6 βολές εκτοξεύονται μαζί για εντυπωσιακό finale
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
 • Εγκεκριμένο προϊόν από το Υπουργείο Ανάπτυξης (Γ/ΕΞ-3103-1/Φ.εκρηκτικά.ΡΕΘΥΜΝΟ 2/2/2010)

   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.
 • Προσοχή: Η αγορά του κουπονιού και η χρήση του προϊόντος πρέπει να γίνεται μόνο από άτομα άνω των 18 ετών και μόνο εφόσον αποδέχεται πλήρως τις οδηγίες χρήσης – προφυλάξεις που βρίσκονται κατωτέρω καθώς και στην συσκευασία των πακέτων.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα 2104137759 ή 2111835717 για να δηλώσετε την κατοχή του κουπονιού σας και τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή του προϊόντος ή/και να ενημερώσετε για την παραλαβή από το κατάστημα.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα (Τσαμαδού 57, Πειραιάς) ή αποστολής στο χώρο σας με extra επιβάρυνση 5€ ανά πακέτο (για περισσότερα των 2 πακέτων γίνεται συνεννόηση για μικρότερη επιβάρυνση με το Μπουκέτο Μπαλόνια) και πληρωτέα στο courier κατά την παραλαβή.
Μπουκέτο Μπαλόνια
Μπουκέτο Μπαλόνια

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 57
Πειραιάς - Αττική
2104137759


Ιστοσελίδα


Μπουκέτο Μπαλόνια
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η εταιρεία Μπουκέτο Μπαλόνια, με 45 καταστήματα, 30 shop in shop και 8 Master Franchise στο εξωτερικό (5 καταστήματα στην Κύπρο, 2 καταστήματα στην Αλβανία και ένα νέο κατάστημα στην Ισπανία) κατέχει αναμφισβήτητα την πρόωρη θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες διακόσμησης με μπαλόνια.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους oπου έδωσε δυναμική ώθηση στην εταιρεία Μπουκέτο Μπαλόνια και στην καθιέρωση στη συνείδηση των καταναλωτών ως την κορυφαία εταιρεία διακόσμησης με μπαλόνια είναι το πρωτοποριακό concept.