Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 60%
Κέρδος: 15€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
60%
15€

Η προσφορά έληξε
34
Αγορές

10€ για το πιο χρήσιμο σετ 3 υπέροχων ανδρικών αξεσουάρ

10€ για το πιο χρήσιμο σετ 3 υπέροχων ανδρικών αξεσουάρ που περιλαμβάνει ένα πορτοφόλι, μία ζώνη και ένα στυλό σε καφέ χρωματικό συνδυασμό, ιδανικό για δώρο αλλά και προσωπική χρήση, με παραλαβή από την “Ideal deal” και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 25€
Έκπτωση 60%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Τρία ανδρικά αξεσουάρ που συμπληρώνουν την ταυτότητα κάθε ανδρικής εμφάνισης σε μία υπέροχη πολυτελή συσκευασία!
 • Ένα άκρως χρηστικό σετ για κάθε μέρα με στυλ και άποψη που ξεχωρίζουν!
 • Το πορτοφόλι είναι καφέ με λεπτό σχεδιασμό, με εργονομικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει
 • 1 θήκη για χρήματα, 1 θήκη ταυτότητας ή διπλώματος και 2 θήκες για πιστωτικές και άλλου τύπου κάρτες. Διαστάσεις: 10 x11,5cm
 • Η ζώνη είναι καφέ, για κομψό σχεδιασμό και μια λεπτή ρίγα πιο ανοιχτού καφέ, με μήκος 108 cm και δυνατότητα φυσικά να τη μικρύνετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 • Το στυλό είναι σε καφέ και μαύρο χρώμα, με προσεγμένη αισθητική για τις πιο ιδιαίτερες επαγγελματικές – και όχι μόνο - εμφανίσεις!
 • Τρία υπέροχα αξεσουάρ σε μία προσεγμένη συσκευασία ιδανική για την προσφέρετε ως επαγγελματικό ή προσωπικό δώρο με κάθε αφορμή!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 2,5€ (ανά 4 κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς των κουπονιών
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα σετ με 3 ανδρικά αξεσουάρ (ζώνη, πορτοφόλι, στυλό)
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Α) Παραλαμβάνετε από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) επικοινωνώντας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας προηγουμένως ή Β) εάν έχετε επιλέξει την extra χρέωση κατά την αγορά του κουπονιού σας για παραλαβή στο χώρο σας: Στέλνετε email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας: 1)το προϊόν που αγοράσατε 2) τον κωδικό του κουπονιού σας 3) ονοματεπώνυμο παραλήπτη 4) τηλέφωνο επικοινωνίας και 5) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα)
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.