Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15,1€

Η προσφορά έληξε
81
Αγορές

14,9€ για 6 μηνιαίους φακούς επαφής Aquaclear της Meyers

14,9€ για να φροντίσετε τα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο με έξι (6) φακούς επαφής μηνιαίας αντικατάστασης Aquaclear της κορυφαίας εταιρείας Meyers, σε ένα από δύο καταστήματα "The Eye Gallery" στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Μια ιδανική ευκαιρία να είστε σίγουροι για την υγεία των ματιών σας με 6 φακούς επαφής μηνιαίας αντικατάστασης για τέλεια οπτική οξύτητα, άνεση και ευκολία εφαρμογής!
 • Τη δυνατότητα να αποκτήσετε εξαιρετικούς φακούς επαφής από υλικό τελευταίας γενιάς με καλύτερη και πιο άνετη εφαρμογή!
 • Ο μηνιαίος φακός επαφής Aquaclear συνδυάζει τέλεια οπτική οξύτητα, εξαιρετική άνεση, εύκολο χειρισμό και εφαρμογή!
 • Με την εφαρμογή των φακών επαφής κερδίζετε πλήρη ελευθερία κινήσεων, μηδενικό βάρος αίσθησης, τέλεια περιφερειακή όραση, πραγματική αντίληψη εικόνας χωρίς σφάλματα σμίκρυνσης ή μεγέθυνσης και πιο βασικό όλων: δεν γίνονται αντιληπτοί από τρίτους!
 • Οι βαθμοί των φακών επαφής που είναι διαθέσιμοι είναι: από -0,25 έως -10,00
 • Με την αγορά του Deal αποκτάτε επιπλέον:
  - Την αγορά σε προνομιακή τιμή των 6.9€ ένα υγρό Aquamax Performance (360ml) ή ένα υγρό Αquasept Ultra (360ml) ή με 8€ ένα υγρό Aqua Soft (380ml)
  - Εκπτωση 50% σε αγορές σκελετών ήλιου και οράσεως καθώς και σε οφθαλμικούς φακούς την ημερα εξαργυρωσης του κουπονιου!
 • Aν έχετε διαφορετικό βαθμό στα μάτια σας μπορείτε να αγοράσετε δύο τριάδες με διαφορετικούς βαθμούς.
 • Βασικό μέλημα του "The Eye Gallery" είναι οι εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και να βρούμε για εσάς την καταλληλότερη λύση για να βλέπετε τον κόσμο με αλλά μάτια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Iανουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνειέξι (6) φακούς επαφής μηνιαίας αντικατάστασης Aquaclear της Meyers.
 • Με την αγορά του κουπονιού μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή των 6.9€ ενός υγρού Aquamax Performance (360ml) ή το Αquasept Ultra (360ml) ή με 8€ το Aqua Soft (380ml).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Η προσφορά δεν αφορά έγχρωμους φακούς επαφής.
 • Με την αγορά του κουπονιού κερδίζετε έκπτωση 50% για ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου της επιλογής σας οποιασδήποτε αρχικής αξίας (εξαιρείται η μάρκα Rayban και τα παιδικά γυαλιά που έχουν έκπτωση 20%), αποκλειστικά την ημέρα εξαργύρωσης του κουπονιού.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες πριν.
 • Ώρες λειτουργίας: Δεύτερα ,Τετάρτη 10:00 - 15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 16:00.
The Eye Gallery
The Eye Gallery

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Μητροπολίτου Ιωσήφ 22
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310275568

www.eyegallery.gr


The Eye Gallery
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε μια γκαλερί διαφορετική από τις άλλες. Οι ιδιοκτήτες του "The Eye Gallery" Ελβίρα Λάκε και Δημήτρης Χαραλαμπίδης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον σκελετό οράσεως/ηλίου που σας ταιριάζει με γνώμονα τις ανάγκες και το γούστο σας. Το εργαστήριο κοπής φακών του "The Eye Gallery" εξασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή παράδοση των γυαλιών σας καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των παραγγελιών.
Το "The Eye Gallery" άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2009. H Ελβίρα Λάκε -πτυχιούχος οπτικός/ οπτομέτρης του Τ.Ε.Ι. Αθηνών- και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης -πτυχιούχος οπτομέτρης του University of Bradford- έκαναν το μεράκι τους πραγματικότητα και σας υποδέχονται σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Στο "The Eye Gallery" παράλληλα με τη μεγάλη ποικιλία γυαλιών μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά τους πρωτότυπους, πολύχρωμους και χειροποίητους σκελετούς της Ronit Furst.
Επιπλέον, το πλήρως εξοπλισμένο τμήμα οπτομετρίας και φακών επαφής θα σας προσφέρει την πιο σωστή επιλογή για τα μάτια σας. Με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής είμαστε πάντα κοντά σας για να σας συμβουλεύσουμε και να βρούμε για εσάς την καταλληλότερη λύση για να βλέπετε τον κόσμο με αλλά μάτια!
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!