0
Αγορές

54€ για την αθόρυβη θερμάστρα αλογόνου/χαλαζία Homstar RH-12

Best Price! 54€ για την εκπληκτική αθόρυβη θερμάστρα αλογόνου/χαλαζία «Homstar RH-12» με 2 σκάλες ρύθμισης θέρμανσης (1100W, 2200W) και ρόδες για εύκολη μεταφορά, που προσφέρει…ζεστό κέρδος, εξασφαλίζοντας την καλύτερη θέρμανση στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με εγγύηση λειτουργίας 1 χρόνου, παραλαβή από την “Ideal Deal” και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής.
Τι αγοράζετε:
 • Την πιο έξυπνη επιλογή για την θέρμανση σας αυτό το χειμώνα!
 • Οικονομία σε 3 σημεία! Αποκτήστε την Homstar RH-12 στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς… Ξεχάστε τα απαγορευτικά κόστη του πετρελαίου… Δώστε τέλος στις περιττές σπατάλες θέρμανσης με την έξυπνη λειτουργία του θερμοστάτη!
 • Ιδανική Ζέστη! Η Homstar RH-12 με δύο σκάλες ρύθμισης θέρμανσης (1100W, 2200W) εξασφαλίζει αποδοτική θέρμανση… ακριβώς στα μέτρα σας! Επιλέξτε την ένταση που επιθυμείτε ανάλογα με το χώρο και το κρύο και απολαύστε πραγματική ζεστασιά χωρίς να το πληρώνετε ακριβά!
 • Άνεση στη χρήση! Η Homstar RH-12  με τα πρακτικά ροδάκια της σας ακολουθεί εύκολα σε όποιο χώρο του σπιτιού και αν κάθεστε. Ταυτόχρονα η αθόρυβη λειτουργία της σας προσφέρει μία ήρεμη εμπειρία στη ζεστή θαλπωρή του χώρου σας!
 • Ασύγκριτη Ασφάλεια!  Η Homstar RH-12 διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης για ασφαλή χρήση, ενώ συνοδεύεται με εγγύηση ενός χρόνου σωστής λειτουργίας!
 • Απολαύστε πραγματική ζεστασιά όποτε θέλετε, όσο θέλετε και όπου θέλετε, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο!
 • Η Homstar RH-12 θα φροντίσει να απολαύσετε χειμωνιάτικη θαλπωρή στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 11€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς των κουπονιών.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής ή παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) θερμάστρα αλογόνου/χαλαζία Homstar RH-12
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Α) Παραλαμβάνετε από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) επικοινωνώντας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας προηγουμένως ή Β) εάν έχετε επιλέξει την extra χρέωση κατά την αγορά του κουπονιού σας για παραλαβή στο χώρο σας: Στέλνετε email στο idealproductsgreece@gmail.com αναφέροντας: 1)το προϊόν που αγοράσατε 2) τον κωδικό του κουπονιού σας 3) ονοματεπώνυμο παραλήπτη 4) τηλέφωνο επικοινωνίας και 5) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα)
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email idealproductsgreece@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.