Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 221€
179€
από
έκπτωση
κέρδος

400€
55%
221€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Από 179€ για ένα οικολογικό επιτοίχιο τζάκι βιοαιθανόλης

Ζεστάνετε τον χώρο σας με οικονομία και απίστευτο design με ένα οικολογικό επιτοίχιο τζάκι βιοαιθανόλης για χώρους έως 40 τ.μ. ενώ χαρίζει υπέροχη ατμόσφαιρα με την εντυπωσιακή πραγματική του φλόγα και το άριστο design, με παραλαβή από την “Savel Trade” ή αποστολή στο χώρο σας με extra χρέωση  – έκπτωση έως 55%!!
- 179€ για ένα Οικολογικό Επιτοίχιο Τζάκι από 400€
- 225€ για ένα Οικολογικό Επιτοίχιο Τζάκι μαζί με τα ειδικά διακοσμητικά ξύλα και το αρωματικό για την βιοαιθανόλη, από 490€
 
Τι αγοράζετε:
 • Η καλύτερη απάντηση στο δαπανηρό πετρέλαιο και ταυτόχρονο κέρδος για μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά
  - Διάσταση: 60 x 45,5 x 13,5cm
  - Μέγεθος δεξαμενής: περίπου 750ml
  - 1 lt καυσίμου αρκεί για περίπου 4-5 ώρες (ανάλογα με την ποιότητα του καυσίμου και την ένταση της φλόγας)
  - Βάρος (μαζί με τη συσκευασία): 10kg
 • Η χρήση βιοαιθανόλης ή αιθυλικής αλκοόλης δεν απαιτεί τη χρήση καμινάδας και εκτός από προσιτή είναι άκρως φιλική προς εσάς το χώρο σας και το περιβάλλον!
  - Δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με τοξικές ή άλλες επικίνδυνες ουσίες
  - Δεν εκπέμπει καπνούς ή οσμές και δεν προκαλεί ξηρότητα στο χώρο!
  - Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον!
 • Απλό στη χρήση: Το καύσιμο μπαίνει σε ειδικό-βιο καυστήρα εντός της εστίας του τζακιού και με ένα απλό αναπτήρα γίνεται η ανάφλεξη και το τζάκι σας ξεκινάει την καύση του.
 • Αποδοτικό: Η φλόγα είναι πραγματική και η θερμότητα που παράγεται φθάνει μέχρι τα 3,5 ΚW, για θέρμανση σε χώρο 20τμ. έως 40τμ!
 • Εντυπωσιακό: Ιδιαίτερο designγια κάθε χώρο!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας με extra χρέωση 20€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.
 • Δυνατότητα αγοράς με πιστωτική κάρτα και σε 2 άτοκες δόσεις.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας (extra επιβάρυνση 20€ κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας) πανελλαδικά. Στις δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα ΕΛΤΑ
 • Εάν θέλετε να αποσταλεί στο χώρο σας, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε emailστο info@saveltrade.gr αναφέροντας α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ)ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα).
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρία (Λεωφόρος Ηρακλείου 63, Άνω Πατήσια) με τηλεφωνική επικοινωνία προηγουμένως (2102919108).
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο emailinfo@saveltrade.gr ή τηλεφωνικώς στο 2102919108.
SavelTrade.gr

Λεωφόρος Ηρακλείου 63
Άνω Πατήσια - Αττική
2102919108


Ιστοσελίδα


SavelTrade.gr
Για εσάς που είστε λάτρεις των Gadgets και των μοναδικών προϊόντων, το SavelTrade.gr είναι το όνομα που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε! To νέο Business Unit της Savel Trade Import S.A. έχει έρθει για να σας φέρει απίστευτα οικολογικά - ενεργειακά τζάκια με μοναδικό design & απίστευτες τιμές, μοναδικά gadgetsγια το σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και πολλά ακόμη, έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!
Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας, εξερευνήστε προϊόντα που έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και φτιάξτε τη διάθεσή σας! Κι επειδή πρώτα σκεφτόμαστε εσάς, μην ξεχνάτε πως με τις αγορές σας κερδίζετε points τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με απίθανα δώρα και φυσικά πως τις αγορές σας μπορείτε να τις εξοφλήσετε με έως και 12 δόσεις!
Ακόμη το σκέφτεστε;