Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 21,1€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

36€
59%
21,1€

Η προσφορά έληξε
101
Αγορές

Oι καλύτεροι φακοί επαφής στην χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα!

Η καλύτερη τιμή της αγοράς στους φακούς επαφής!!! Επιλέξτε φακούς Bausch & Lomb Soflens 59, Concept by Mark Ennovy ή Ez Soft και παραλάβετέ τους από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά» στο Χαλάνδρι κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ εξέταση οπτομέτρησης ή στο χώρο σας πανελλαδικά, κερδίζοντας έκπτωση έως 59%!
- 14,9€ για 6 μηνιαίους φακούς επαφής, από 36€
- 16,5€ για 6 μηνιαίους φακούς επαφής με πανελλαδική αποστολή, από 39€
Τι αγοράζετε:
 • Μια ιδανική ευκαιρία να είστε σίγουροι για την υγεία των ματιών σας με  φακούς επαφής μηνιαίας αντικατάστασηςγια τέλεια οπτική οξύτητα, άνεση και ευκολία εφαρμογής!
 • Φροντίστε τα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο, με υψίστης ποιότητας φακούς επαφής επιλέγοντας ανάμεσα σε Ez Soft οι οποίοι θα διορθώσουν και τον αστιγματισμό σας μέχρι -0,75 και δεν θα αισθάνεστε φακούς στα μάτια σας ή Bausch & Lomb Soflens 59 ή Concept by Mark Ennovy!!!
 • Οι συγκεκριμένοι φακοί προσφέρουν άνεση στα μάτια σας, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Στο τέλος της ημέρας ο κερατοειδής του ματιού σας δεν εμφανίζει ερυθρότητα!
 • Οι φακοί επαφής διατίθενται σε:
  - Μυωπία
   από -0,75 έως – 10,00 ανά 0,25 έως έξι βαθμούς , και ανά 0,50 για -6 έως -14,00
  - Υπερμετρωπία από +,075 έως +8 ανά 0,25
 • Σε όλους τους κατόχους των κουπονιών παρέχεται 60% έκπτωση σε όλα τα οπτικά είδη, υγρά φακών, σκελετούς οράσεως και κρύσταλλα οράσεως.
 • Κατά την παραλαβή τους από το κατάστημα μπορείτε να κάνετε  ΔΩΡΕΑΝ εξέταση οπτομέτρησης, εφόσον το επιθυμείτε.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Παραλαβή από το κατάστημα οπτικών ειδών «Ματιά», κάνοντας δωρεάν έναν έλεγχο της όρασης σας από Οπτομέτρη, εφόσον το επιθυμείτε.
 • Δυνατότητα παραλαβής στον χώρο σας πανελλαδικά (έχοντας επιλέξει την αντίστοιχη προσφορά), εντός 3 εργάσιμων ημερών, αφού στείλετε email στο info@e-matia.gr με:  το ονοματεπώνυμο, τον κωδικό του κουπονιού σας, τα στοιχεία σας, τη διεύθυνσή σας και τους φακούς που επιλέγετε.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2106824610 ή 2106824680.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00 & Σάββατο: 09:00- 16:00
Ματιά eye fashion

Ανδρέα Παπανδρέου 97
Χαλάνδρι - Αττική
2106824610 - 2106824680Ματιά eye fashion
Σ’ έναν καλαίσθητο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο, η επιστήμη της όρασης και η φαντασία της ομορφιάς γίνονται μια τέλεια μορφή, γίνονται μιά "Mατιά"!!!

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τι σημαίνει prive εξυπηρέτηση, γιατί για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Το ίδιο και οι ανάγκες του, πόσο μάλλον η πολυτιμότερη του αίσθηση … η όραση!

Τα πάντα ξεκινούν από το τμήμα Οπτομετρίας: Θα γίνουν τα απαραίτητα τέστ Οπτομετρίας και Ορθοπτικής προκειμένου να καταγράψουμε τις ανάγκες της όρασης σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή φυσική λύση με γυαλιά όρασης, φακούς επαφής, ειδικά οπτικά βοηθήματα και ασκήσεις των οφθαλμών που δυναμώνουν τα μάτια και αποκαθιστούν διάφορα προβλήματα. Σε περίπτωση παθολογικών θεμάτων θα συνεργαστούμε στενά με τον οφθαλμίατρό σας για την μετά θεραπεία η μετεγχειρητική αποκατάσταση σας.

Στην συνέχεια έπεται το τμήμα Οπτικών: Εκεί θα βρεθείτε τα έμπειρα χέρια των οπτικών μας πού θα σας δώσουν τις πιο έξυπνες οικονομικά αλλά και ποιο in eye fashion προτάσεις σε όλα τα οπτικά είδη και αξεσουάρ.

Big Βrand γυαλιά ηλίου, σκελετoί οράσεως, φακοί γυαλιών και Φακοί επαφής σε τιμές Νo Νame!!!

Ελάτε στην "Ματιά" γιατί απλά…. τα μάτια σας αξίζουν το καλύτερο!!!

Η "Ματιά" παρέχει για πρώτη φορά στη Ελλάδα την υπηρεσία "Όραση κατ’ οίκον". Ένας οπτομέτρης θα έλθει στον χώρο σας, θα σας κάνει τις μετρήσεις και θα σας παραδώσει εντός 24 ωρών τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής σας στον χώρο σας.