Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 58%
Κέρδος: 26€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
58%
26€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

19€ για το πιο πρακτικό αναδιπλούμενο τραπεζάκι laptop

19€ για το πιο πρακτικό αναδιπλούμενο τραπεζάκι laptop που ταυτόχρονα προστατεύει τον υπολογιστή από την υπερθέρμανση, με 2 ανεμιστήρες ψύξης, ειδική θέση για χρήση του mouse pad και θήκη για το ποτήρι σας, με παραλαβή από το “Sulehria Brothers” στην Ομόνοια και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 45€
Έκπτωση 58%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Μία πανέξυπνη ιδέα που συνδυάζει άνεση στη χρήση και σωστή λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας!
 • Το προϊόν αναλυτικά:
  - Αναδιπλούμενο τραπεζάκι, πολύ λεπτό και πολύ ελαφρύ για να μεταφέρεται εύκολα, απίστευτα ανθεκτικό (φόρτωση έως 25kg), με ρυθμιζόμενα πόδια και  πανεύκολη εγκατάστασημέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!
  - 2 ανεμιστήρες ψύξης που δημιουργούν την ιδανική θερμοκρασία στη λειτουργία του υπολογιστή προστατεύοντας από την υπερθέρμανση!
  - Θέση για το mousepad που διευκολύνει τη χρήση και εξασφαλίζει σωστή τοποθέτηση του χεριού χωρίς να επιβαρύνονται οι μυς και οι τένοντες!
  - Θήκη για ποτήρι για να απολαμβάνετε με άνεση την χρήση του υπολογιστή χωρίς κίνδυνο μικροατυχημάτων!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά
  - Πάχος: 3,6 εκατοστά
  - Βάρος: 1,49 κιλά.
  - Φόρτωση: έως 25 κιλά.
  - Ρύθμιση Ποδιών σε οποιαδήποτε γωνία και σε ύψος: 0 έως 310 χιλιοστά.
  - Διαστάσεις: 315mm * 280mm * 36,1 χιλιοστά
  - Ρυθμιζόμενη Βάση ψύξης Εύρος γωνίας: 0 - 70 μοίρες.
  - Τροφοδοσία Fan: USB 5V Ισχύς.
  - Κατάλληλο για όλα τα notebook!!!
 • Η υπερθέρμανση είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των φορητών υπολογιστών που προκαλείται από την καθημερινή του τοποθέτηση σε λάθος επιφάνειες!
 • Προστατεύστε το laptop και την δουλειά σας με το πιο σύγχρονο και εργονομικά σχεδιασμένο τραπεζάκι και μαζί απολαύστε την πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση (3,5€) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • Διαθέσιμο MONO για 24 ώρες!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013 (τελική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Sulehria Brothers.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • To Deal περιλαμβάνει ένα (1) αναδιπλούμενο τραπεζάκι laptop με 2 ανεμιστήρες ψύξης, θέση για χρήση του mousepad και θήκη για ποτήρι
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, εφόσον έχετε επιλέξει την extra χρέωση (3,5€), στέλνετε e-mail στο info@sulehria.gr αναφέροντας: Α) Τον κωδικό του κουπονιού σας, Β)Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας),Γ)Τα στοιχεία για αποστολή (διεύθυνση, πόλη, νομός, ΤΚ),
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιού σας το προϊόν από το κατάστημα Sulehria Brothers, Πειραιώς 16 – Αθήνα,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567 (ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα).
 • Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής απο το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Brothers.
Sulehria Brothers

Πειραιώς 16
Αθήνα - Αττική
2130045567Sulehria Brothers
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets- μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.
Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γίνεται ο «άνθρωπός σας» στις αγορές σας!
Η εταιρεία Sulehria Brothers, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!