Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 65%
Κέρδος: 130€
69€
από
έκπτωση
κέρδος

199€
65%
130€

Η προσφορά έληξε
39
Αγορές

69€ για σύστημα επαγγελματικής ασύρματης επικοινωνίας Motorola

69€ για το πιο προηγμένο σύστημα επαγγελματικής ασύρματης επικοινωνίας Motorola που περιλαμβάνει 3 walkie talkies με εμβέλεια έως και 32 χλμ, 22 κανάλια και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για άψογη επαγγελματική χρήση σε σκάφη, camping  και κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, με πανελλαδική αποστολή από τη “Universal Exports”, αρχικής αξίας 199€
Έκπτωση 65%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το πιο λειτουργικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για κάθε εξωτερική ή εσωτερική χρήση με εκπληκτική εμβέλεια που φτάνει τα 30 χιλιόμετρα  σε συνθήκες υπαίθρου.
 • Ανακαλύψτε στην κορυφαία τεχνολογία της Motorola τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ασύρματης επικοινωνίας για συνέδρια, σκάφη, camping και κάθε τύπου δραστηριότητας σε μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 • Οργανώστε άψογα την επιχείρηση σας με την πιο λειτουργική και χρηστική ενδοεπικοινωνία!
 • Το σετ της Motorola εκτός από τα 3 walkie talkies με τα 22 κανάλια και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για συνεχή χρήση, περιλαμβάνει και clip για πρακτική εφαρμογή στη ζώνη!
 • Όλο το σύστημα έχει την υπογραφή της κορυφαίας τεχνολογίας Motorola που εξασφαλίζει την μέγιστη αξιοπιστία σε κάθε επαγγελματική χρήση!
 • Περιγραφή προϊόντος
  - 3 Walkie talkies
  - Μέγιστη Εμβέλεια: 32km - 20miles (υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο, χωρίς εμπόδια. Η εμβέλεια ποικίλει και μειώνεται σε σχέση με την μέγιστη ανάλογα των καιρικών συνθηκών και των εμποδίων που μεσολαβουν μεταξύ των walkie talkies)
  - 22 κανάλια επικοινωνίας
  - Clip για εφαρμογή στη ζώνη
  - Χρήση εσωτερική και εξωτερική
 • Αποστολή στο χώρο σας απευθείας από την Αμερική
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη (σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 σετ walkietalkie, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς πολλαπλές φορές).
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!