Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 25,1€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
63%
25,1€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

14,9€ για τρία μολύβια ματιών της CoverGirl

14,9€ για ένα εντυπωσιακό smokey μακιγιάζ ματιών που θα τονίσει μοναδικά το βλέμμα σας με ένα (1) σετ από τρία μολύβια μαύρου χρώματος και μεγάλης διάρκειας της διάσημης αμερικανικής εταιρείας CoverGirl, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 40€
Έκπτωση 63%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το look που σας ταιριάζει με ένα πολυχρηστικό μολύβι από την πρωτοπόρο στο αμερικανικό μακιγιάζ CoverGirl!
 • Το μολύβι σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ του έντονου smokey look στα μάτια σας ή να πετύχετε το απόλυτα γοητευτικό και κομψό γατίσιο βλέμμα με μια απλή καμπυλωτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο!
 • Προσφέρει σταθερότητα και πλήθος εφαρμογών αφού γλιστράει εύκολα πάνω στο βλέφαρο ώστε να πετύχετε μια απόλυτα ίσια γραμμή, αλλά κατορθώνει και ένα λιγότερο ακριβές αποτέλεσμα για ένα πιο ατημέλητο στυλ με το ειδικό σφουγγαράκι που μαλακώνει τις έντονες γραμμές.
 • Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ξύσιμο αφού έχει μια ειδική ξύστρα ενσωματωμένη στον κορμό του, για να έχετε πάντα το μολύβι πανέτοιμο για χρήση χωρίς καμία καθυστέρηση!
 • Για 50 χρόνια η εταιρεία CoverGirl δημιουργεί καλλυντικά που αναδεικνύουν την καλύτερο εαυτό των γυναικών. Κατανοούν πως η αλλαγή που επιφέρει το μακιγιάζ δεν συμβαίνει μόνο στην επιφάνεια αλλά συμβάλει και στην καλύτερη ψυχολογία των γυναικών και υποστηρίζει το δικαίωμα τους στην έκφραση των ιδιαιτεροτήτων τους που της κάνει μοναδικές!
 • Από το 1961, η εταιρεία έχει καταστήσει εύκολο, δροσερό και όμορφο το να είσαι ο εαυτός σου: Εasy, breezy, beautiful CoverGirl!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος:
  - Ένα σετ 3 μολυβιών Μαύρου Χρώματος και Μεγάλης διάρκειας CoverGirl
  - Ενσωματωμένη αυτόματη ξύστρα
  - Μαλακό σφουγγαράκι στην πίσω μεριά για επαγγελματική μίξη του χρώματος
  - Γλιστράει εύκολα στο βλέφαρο
 • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα απευθείας από την Αμερική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Σημαντικό: Για αγορά του κουπονιού σας με κατάθεση σε τράπεζα, αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 6/2/2013!
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη (σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 σετ μολυβιών, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς πολλαπλές φορές).
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!