Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 13,5€
13,5€
από
έκπτωση
κέρδος

27€
50%
13,5€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Αποκτήστε ένα πορτοφόλι ή μία τσάντα ώμου με έκπτωση 50%

Αποκτήστε ένα πορτοφόλι ή μία τσάντα ώμου …μοναδικά όσο κι εσείς,  εκτυπώνοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στην εξωτερική επιφάνεια και απολαύστε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με αξεσουάρ που έχουν άποψη και στυλ αυστηρώς προσωπικά και με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από την “Raferi Digital”, κερδίζοντας έκπτωση 50%
-13,5€ για ένα πορτοφόλι με τυπωμένες φωτογραφίες, από 27€
-18€ για μία τσάντα ώμου με τυπωμένες φωτογραφίες, από 36€
Τι αγοράζετε:
 • Χαρίστε στα αναμενόμενα και απαραίτητα αξεσουάρ της καθημερινότητας την πιο δημιουργική και ανατρεπτική τους εμφάνιση!
 • Εκφραστείτε ελεύθερα επιλέγοντας τη φωτογραφία που θα κάνει τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας μοναδικά και βάλτε την προσωπική σας πινελιά στο εντυπωσιακό καθημερινό σας στυλ!
 • Ο εντυπωσιακός και εργονομικος σχεδιασμός (με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους) της κρεμαστής τσάντας ώμου και του πορτοφολιού σε συνδυασμό με τις δικές σας φωτογραφικές επιλογές θα συνθέσουν ένα κομμάτι μοναδικό που θα το έχετε αποκλειστικά και μόνο εσείς!
 • Τα υπέροχα αυτά αξεσουάρ είναι μία πανέξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας, που θα χαρίσουν τον πιο δημιουργικό και προσωπικό χαρακτήρα στη χειρονομία σας!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:
  - Μία (1) τσάντα ώμου
   * Διάσταση τσάντας 21Χ20cm
   * Διάσταση φωτογραφίας:21,7Χ18,5cm
  - Ένα (1) πορτοφόλι
   * Διάσταση πορτοφολιού 13Χ10,5cm
   * Διάσταση φωτογραφίας 13Χ7cm
 • Επιλέξτε τις αγαπημένες σας προσωπικές φωτογραφίες ή διαλέξτε μία από τις ενημερωμένες γκαλερί και εντυπωσιαστείτε από τη μοναδική εκτύπωση που εξασφαλίζουν για εσάς οι ειδικοί του raferi
 • Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με extraχρέωση 3€
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού
 • Το Deal περιλαμβάνει μία (1) τσάντα ή ένα (1) πορτοφόλι με εκτύπωση μία φωτογραφίας εξωτερικά
 • Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με extra χρέωση 3€
 • Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία 3-4 μέρες πριν στα 2310785163 και 6945688877, για παραγγελία και για αποστολήα) της φωτογραφίας με mailβ) του κωδικό του προϊόντος γ) των στοιχείων αποστολής
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς.
Raferi Digital

Ιωάννη Μεταξά 5
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310785163


Ιστοσελίδα


Raferi Digital
Smart photos.. digital solutions!
 
Οι φωτογραφίες δεν είναι απλά εικόνες! Είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργίας! Γι’ αυτό το RaferiDigitalπροσφέρει μία σειρά από προϊόντα που μεταμορφώνουν τις αγαπημένες σας αναμνήσεις σε μοναδικά κομμάτια της ζωής μας!
 
Εκτυπώστε  τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καθημερινά αντικείμενα και ζωντανέψτε ξανά τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας! Η μεγάλη συλλογή των προϊόντων που μπορείτε να «ντύσετε» περιλαμβάνει ενδεικτικά:
- Μαξιλάρια
- Κούπες
- Φωτιστικά τοίχου
- Τσάντες & Πορτοφόλια
- Ρολόγια τοίχου
- Puzzle
- πρακτικά δώρα
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η δημιουργική τεχνική της ομάδας του Raferiθα εξασφαλίσουν την τέλεια εκτύπωση σε προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα και με τιμές που σίγουρα θα σας κάνουν κλικ!