Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 22,9€
25€
από
έκπτωση
κέρδος

47,9€
48%
22,9€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

25€ για ένα πολυτελές 20σέλιδο Photobook

25€ για να ξεφυλλίζετε όλες τις αγαπημένες σας αναμνήσεις στο πιο εντυπωσιακό και πολυτελές 20σέλιδο photobook 62 φωτογραφιών, 30Χ21 cm, με θέμα της επιλογής σας και την extra gloss αίσθηση της εκπληκτικής συλλογής Magic Glossy, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή από το “Lime Press”, αρχικής αξίας 47,9€
Έκπτωση 48%
 
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε ξανά με extra gloss δόσεις… τα πιο συναρπαστικά σας ταξίδια, τις στιγμές που ζει κανείς μόνο μία φορά, και όλες τις μοναδικές εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας!
 • Το Photo book της εκπληκτικής συλλογής Magic Glossy χαρίζει όλη την πολυτέλεια και τη μαγική αίσθηση που αξίζουν οι πιο σημαντικές σας στιγμές!
 • Το γυαλιστερό φινίρισμα ο δημιουργικός σχεδιασμός και η κομψή βιβλιοδεσίας μαζί με τις εντυπωσιακές σας φωτογραφίες συνθέτουν μία μοναδική δημιουργία που θα εντυπωσιάσει εσάς και όσους το ξεφυλλίσουν!
 • Η προσφορά αναλυτικά περιλαμβάνει:
  - Σχεδιασμό και εκτύπωση ενός (1) photo album
  - Διαστάσεις: 21 x 30εκ (κάθετο)
  - Αριθμός σελίδων: 20
  - Αριθμός φωτογραφιών: 62
  - Εξώφυλλο: σκληρό εξώφυλλο
  - Χαρτί: 850 γρ/μ2., γυαλιστερό
  - Βιβλιοδεσία: επίπεδη ράχη
  - Χρόνος παραγωγής: 5 ημέρες
 • Αποκτήστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά photobookή φτιάξτε ένα υπέροχο αναμνηστικό για να το χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!
 • Αγοράζοντας πολλαπλά κουπόνια μπορείτε να δημιουργήστε μία υπέροχη πολυτελή συλλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!
 • Δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέων σελίδων με extra χρέωση 2,05€/ σελίδα (2 σελίδες κατ’ ελάχιστον)
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του)
 • Το Deal περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εκτύπωση ένα (1) 20σέλιδο photobook 62 φωτογραφιών, 30Χ21cm (κάθετο), από την συλλογή Magic Glossy με θέμα της επιλογής σας.
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
 • Μετά την αγορά μπαίνετε στο limepress.gr, κάνετε εγγραφή στο e-shop και ακολουθείτε τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνοντας τον κωδικό Κουπονιού & το Security Code στο πεδίο Σχόλια.
 • Δυνατότητα επιπλέον σελίδων με extra χρέωση 2,05€ ανά σελίδα (ελάχιστο 2 σελίδες).
Lime Press

Αναστάσεως 81
Xολαργός - Aττική
2106540945


Ιστοσελίδα


Lime Press
Η limepress, αποτελεί μέλος της ηγετικής εταιρείας στο χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας και του graphic design, APP (Advertising & Photographic Production) ενώ κατέχει και παράλληλη εμπειρία στους τομείς παραγωγής πολυμέσων και video, χαρτών, προωθητικών εντύπων, βιβλίων και άλλων εκδόσεων, αλλά και την κατασκευή εταιρικών web sites.
 
Μέχρι σήμερα, η APP έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στη διαμόρφωση εταιρικού προφίλ σε ηγετικές βιομηχανίες τροφίμων, ένδυσης, φαρμακευτικών εταιριών, τηλεοπτικών σταθμών και εκδοτικών οίκων και οργανισμών σε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
 
Οι εκδόσεις της limepress ξεχωρίζουν σε ποιότητα κατασκευής, σε τεχνοτροπία, σε αισθητική. Μέσω μεγάλης πληθώρας χρωμάτων και σχεδίων και με την εμπειρία της limepress, τo photoalbum/photobook μπορεί να πάρει τη μορφή ενός δώρου, ενός περιοδικού, μίας κορνίζας, μίας τηλεοπτικής οθόνης, ενός κινηματογραφικού καρέ…
 
Στόχος είναι η κάλυψη της πιο απαιτητικής εκδήλωσης, πάντα με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, προσφέροντας τη δυνατότητα παραγωγής δεκάδων τεμαχίων ημερησίως, με ημερομηνίες παράδοσης και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!