3
Αγορές

Μετατρέψτε το smartphone σε επαγγελματική φωτογραφική μηχανή!

Best Price.. για να κάνετε το iPhone ή smartphone, επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, επιλέγοντας το πακέτο που επιθυμείτε, με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής ή παραλαβή από την “Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ Ε.Ε”
- 20€ για ένα ευρυγώνιο / Macro ή τηλεφακό που εφαρμόζει σε κάθε iPhone και Smartphone
- 33€ για έναν εκπληκτικό σετ με φορητό φακό (8Χ τηλεφακός), βάση, τρίποδο, πανί καθαρισμού και μίνι θήκη μεταφοράς για iPhone 4/4S
Τι αγοράζετε:
 • Τις φωτογραφικές ιδιότητες του iPhone και κάθε smartphone με ακόμα περισσότερες δυνατότητες για επαγγελματική φωτογράφηση όπου και αν βρίσκεστε!
 • Κουπόνι αξίας 20€
  Ένας (1) ευρυγώνιος / Macro ή τηλεφακός
  - Δυνατότητες φωτογράφησης σε κάθε απόσταση
   * μακριά
   * κοντά
   * ευρυγώνια
  - Ιδανικός για κάθε iPhone ή Smartphone
  O ευρυγώνιος φακός καταγράφει μεγαλύτερο κάδρο μίας σκηνής και είναι απαραίτητος όταν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το θέμα φωτογράφησης.
  Ο macro φακός είναι ειδικά σχεδιασμένος για φωτογράφηση σε κοντινές αποστάσεις με τη μοναδική ικανότητα εστίασης πολύ κοντά στο θέμα!!!
  Ο τηλεφακός δίνει τη δυνατότητα καταγραφής μίας εικόνας που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, με το μοναδικό πλεονέκτημα της ευκρινούς επιλογής του θέματος που σας ενδιαφέρει.
 • Κουπόνι αξίας 33€
  Ένα (1) σετ φορητού φακού
  - Περιλαμβάνει:
   * Τηλεφακό 8Χ
   * Βάση
   * Τρίποδο
   * Πανί καθαρισμού
   * Μίνι θήκη μεταφοράς
  - Ιδανικό για iPhone 4 ή iPhone 4S
 • Ο συνδυασμός του εκπληκτικού τηλεφακού 8Χ με το τρίποδο, προσφέρει σταθερότητα και υψηλή ευκρίνεια στην μακρινή απεικόνιση των θεμάτων.
 • Η βάση, το τρίποδο και η μίνι θήκη που περιλαμβάνονται στο σετ το κάνουν ακόμα πιο χρηστικό και εύκολο στη συχνή μεταφορά.
 • Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με extra χρέωση 5€
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Mαρτίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με courier σε 1-2 εβδομάδες, με extra χρέωση 5€.
 • Παραλαβή από την έδρα της εταιρίας (Ορμινίου 9, Αθήνα)  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2107236847 για εξασφάλιση διαθεσιμότητας.
 • Για παραλαβή στο χώρο σας τηλεφωνείτε στο 2107236847 όπου αναφέρετε: α) Τον κωδικό του κουπονιού σας, β)Τα στοιχεία αποστολής (ονοματεπώνυμο παραλήπτη, διεύθυνση, νομό, πόλη, ΤΚ, τηλέφωνο επικοινωνίας)
Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ορμινίου 9
Αθήνα - Aττική
2107236847 - 2107248903Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ Ε.Ε.
Μία εταιρεία που η ιστορία της πάει πάνω από 80 χρόνια πίσω στον χρόνο, εξειδικευμένη και leader στον τομέα του επαγγελματικού φωτογραφικού και εικονοληπτικού εξοπλισμού. Σεβόμενοι όμως τις ανάγκες και απαιτήσεις των ερασιτεχνών φωτογράφων από τη μία και την εξέλιξη της τεχνολογίας από την άλλη, προσαρμόσαμε τις προμήθειές μας ώστε να καλύψουμε σε μεγάλη έκταση και τον τομέα αυτό. Θεωρώντας το απαραίτητο διαθέτουμε και τμήμα service, ώστε να καλύπτουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας.