Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 11,3€
7,7€
από
έκπτωση
κέρδος

19€
59%
11,3€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

7,7€ για μια εντυπωσιακή μεταλλική θήκη για iPhone 5

7,7€ για μια εντυπωσιακή μεταλλική θήκη για iPhone 5, σε μαύρο ή ασημί χρώμα και με προστατευτικό οθόνης, για να είναι το κινητό σας πάντα ασφαλές και απαλλαγμένο από γρατζουνιές, με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το ''NeeTech.eu'', αρχικής αξίας 19€
Έκπτωση 59%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Μια υπέροχη θήκη για το νέο σας iphone5 που εγγυάται την ακεραιότητα της συσκευής σας από καθημερινά ατυχήματα!
 • Η σκληρή μεταλλική θήκη εφαρμόζει ιδανικά στην συσκευή και είναι σχεδιασμένη ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις θύρες!
 • Ακόμα σας δίνετε ένα προστατευτικό οθόνης για την πλήρη αποφυγή γρατζουνιών και χτηπήματων!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε δύο χρώματα
  -μαύρο ή
  -ασημί
  για να επιλέξετε αυτό που συμφωνεί με το στυλ σας!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την extra χρέωση 3€ κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) μεταλλική θήκη (με πλαστικά πλαϊνά) για iPhone5, με επιλογή ανάμεσα σε μαύρο ή ασημί χρώμα και ένα προστατευτικό οθόνης.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 3€, εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
 • Μετά την αγορά είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 6979202490 όπου αναφέρετε: α) τον αριθμό του κουπονιού, β) Ονοματεπώνυμο γ) τηλέφωνο, δ) στοιχεία αποστολής (Διεύθυνση, αριθμός, ΤΚ, περιοχή, πόλη).
 
 
NeeTech

Σοφ. Δούσμανη 53
Κέρκυρα - Κέρκυρα
6979202490


Ιστοσελίδα


NeeTech
Το NeeTech.eu είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (consumer electronics) μέσω του διαδικτύου. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, MP4 & media players, ηλεκτρονικές συσκευές σπιτιού και αυτοκινήτου, περιφερειακά υπολογιστών, gadgets και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Πολιτική της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίσει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς από αξιόπιστους κατασκευαστές, καθώς και νέα πρωτότυπα προϊόντα. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, όποιες και αν είναι αυτές, και να προσφέρουμε τις περισσότερες επιλογές, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Βασίζουμε την επιτυχία μας όχι μόνο στην ανταγωνιστικότητα των τιμών μας αλλά, κυρίως, στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα NeeTech.eu απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εμπόρους και εμπορικές εταιρίες και δέχεται παραγγελίες χωρίς όριο ελάχιστης ποσότητας προϊόντων ή ποσό, δηλ. μπορείτε να παραγγείλετε και ένα μόνο τεμάχιο ενός μόνο προϊόντος αν θέλετε. Πριν κάνετε την πρώτη σας παραγγελία θα πρέπει να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στη συνέχεια μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι καινούργια και έχουν 12-μηνη εγγύηση (εκτός αυτών στα οποία αναφέρεται διαφορετικά). Η επιστροφή των χρημάτων, των προϊόντων, κλπ. Γίνονται δεκτές ανάλογα τις ειδικές συνθήκες και όρους που διέπουν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.