Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 38%
Κέρδος: 15,1€
24,9€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
38%
15,1€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

24,9€ για 50 πακετάκια με χαρτάκια & 10 πακετάκια φιλτράκια Rizla

24,9€ για ένα απίθανο πακέτο που περιλαμβάνει 50 πακετάκια με χαρτάκια Rizla regular με δική σας επιλογή χρώματος και 10 πακετάκια φιλτράκια Rizla με επιλογή μεγέθους από Slim ή Ultra Slim, καθώς και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την “Hellas Tech”, αρχικής αξίας 40€ 
Έκπτωση 38%
 
Τι αγοράζετε:
 • Ξεχάστε τις συχνές επισκέψεις στο περίπτερο και εφοδιαστείτε με 50 πακετάκια με χαρτάκια Rizzla και 10 πακετάκια με φιλτράκια που θα σας κρατήσουν για μεγάλο διάστημα!
 • H προσφορά περιλαμβάνει:
  - 50 πακετάκια με χαρτάκια Rizla regular (κάθε πακετάκι περιέχει 50 χαρτάκια), με επιλογή χρώματος: κόκκινο, πράσινο, μπλε, ασημί, γαλάζιο, λευκό, μαύρο, πορτοκαλί
  - 10 πακετάκια με φιλτράκια Rizla, με επιλογή μεγέθους από Slim  ή Ultra Slim
 • ΣημαντικόΔυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση (3€ ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Mαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Η παραγγελία πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω e-mailστο deals@hellas-tech.gr αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία αποστολής, ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, την διεύθυνση σας και επισυνάπτοντας το κουπόνι της αγοράς.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα από την διεύθυνση: Ναπολέοντος 16, Αχαρναί (έναντι ταχυδρομείο ΕΛΤΑ).
 • Η αποστολή στο χώρο σας πραγματοποιείτε πανελλαδικά μέσω εταιρείας διανομών courier(εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας) με επιπλέον χρέωση 3€.
 • Απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση 2 μέρες πριν στο τηλέφωνο 2102477869
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Hellas- Tech

Ναπολέοντος 16 (έναντι ταχυδρομείο ΕΛΤΑ)
Αχαρναί - Aττική
2102477869


Ιστοσελίδα


Hellas- Tech
Η εταιρεία Hellas-Tech.gr δραστηριοποιείται στο χώρο τoυ γενικού εμπορίου τα τελευταία 14 χρόνια.
 
Μέσα από την πολυετή εμπειρία της η Hellas-Tech.gr κατάφερε να βρεί τα καλύτερα αλλα και επώνυμα προϊόντα αλλά και να εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τους καταναλωτές.
 
Η εταιρεία μας δημιούργησε μία ιστοσελίδα γενικού εμπορίου στην Ελληνική αγορά (www.hellas-Tech.gr) μέσω του οποίου διατίθεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές .
 
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας.
 
Συνεργαζόμαστε  με εταιρείες παγκοσμίου φήμης, ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι: Castrol, Bp, Shell, Arall και πολλές άλλες γνωστές εταιρείες
 
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας γι'αυτό το λόγο επιλέγουμε
 προϊόντα  που συνδυάζουν την ποιότητα και λειτουργικότητα που απαιτείται.
 
Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι  η εταιρεία Hellas-Tech.gr  αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα το οποίο εμπορεύεται γενικού τύπου προϊόντα στην Ελλάδα.