Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 57%
Κέρδος: 13,1€
9,9€
από
έκπτωση
κέρδος

23€
57%
13,1€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Διατηρήστε χαμηλά την θερμοκρασία του laptop σας με το Cooler Pad

Προστατέψτε το laptop σας από την υπερθέρμανση με ένα Cooler Pad, που διατηρεί χαμηλά τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας και με ειδικό σχεδιασμό για να ξεκουράζετε μέση και αυχένα, με παραλαβή από το ''Hellas Tech'' στις Αχαρναί και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας - έκπτωση 60%!!
- 9,9€ για μια (1) βάση laptop ψύξης Cooler Pad, από 23€
- 18,9€ για δύο (2) βάσεις laptop ψύξης Cooler Pad από 46€
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το Cooler Pad που θα σας λύσει τα χέρια και θα προστατεύσει το laptop σας από την υπερθέρμανση που προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες!
 • Ο ανεπαρκής εξαερισμός του laptop σε συνδυασμό με την συγκέντρωση σκόνης δυσχεραίνουν την λειτουργία του και μικραίνουν την διάρκεια ζωής του. Ο ανεμιστήρας του Cooler Pad καθιστά τέτοια προβλήματα παρελθόν!
 • Το Cooler Pad διαθέτει υπέροχη μοντέρνα σχεδίασηκαι δυνατότητα τοποθέτησης του σε βολική θέση ώστε να μην επιβαρύνονται η μέση, ο αυχένας και τα μάτια σας!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Ενσωματωμένος διακόπτης on-off
  - Δύοσκάλες ρύθμισης καθ` ύψος
  - Συμβατότητα με τα περισσότερα notebooks
  - Διαστάσεις: 345x320x36mm
  - Διάμετρος ανεμιστήρα: 200 mm
  - Ισχύς: 0,2W
  - Ταχύτητα ανεμιστήρα: 500RPM
  - Επίπεδο θορύβου: 11DBA (minimum)
  - Βάρος: 0,74 kg- Bάρος: 0,38 kg.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την extra χρέωση (3€) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Η παραγγελία πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω e-mail στο deals@hellas-tech.gr αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία αποστολής, ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, την διεύθυνση σας και επισυνάπτοντας το κουπόνι της αγοράς.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα από την διεύθυνση: Ναπολέοντος 16, Αχαρναί (έναντι ταχυδρομείο ΕΛΤΑ).
 • Η αποστολή στο χώρο σας πραγματοποιείτε πανελλαδικά μέσω εταιρείας διανομών courier (εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας) με επιπλέον χρέωση 3€.
 • Απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση 2 μέρες πριν στο τηλέφωνο2102477869
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Hellas- Tech

Ναπολέοντος 16 (έναντι ταχυδρομείο ΕΛΤΑ)
Αχαρναί - Aττική
2102477869


Ιστοσελίδα


Hellas- Tech
Η εταιρεία Hellas-Tech.gr δραστηριοποιείται στο χώρο τoυ γενικού εμπορίου τα τελευταία 14 χρόνια.
 
Μέσα από την πολυετή εμπειρία της η Hellas-Tech.gr κατάφερε να βρεί τα καλύτερα αλλα και επώνυμα προϊόντα αλλά και να εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τους καταναλωτές.
 
Η εταιρεία μας δημιούργησε μία ιστοσελίδα γενικού εμπορίου στην Ελληνική αγορά (www.hellas-Tech.gr) μέσω του οποίου διατίθεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές .
 
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας.
 
Συνεργαζόμαστε  με εταιρείες παγκοσμίου φήμης, ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι: Castrol, Bp, Shell, Arall και πολλές άλλες γνωστές εταιρείες
 
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας γι'αυτό το λόγο επιλέγουμε
 προϊόντα  που συνδυάζουν την ποιότητα και λειτουργικότητα που απαιτείται.
 
Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι  η εταιρεία Hellas-Tech.gr  αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα το οποίο εμπορεύεται γενικού τύπου προϊόντα στην Ελλάδα.