Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 65%
Κέρδος: 64€
35€
από
έκπτωση
κέρδος

99€
65%
64€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

35€ για ένα ανθεκτικό σετ 3 κεραμικών μαχαιριών Best Zeller

Μαχαίρια για μια ζωή! 
35€ για ένα σετ 3 κεραμικών μαχαιριών Best Zeller, εξαιρετικά ανθεκτικών και κοφτερών, με άνετη λαβή και μαζί η μοντέρνα ακρυλική τους βάση, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 99€
Έκπτωση 65%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα σετ από κεραμικά μαχαίρια Best Zeller, που δεν χρειάζονται κανένα ακόνισμα, χάρη στις ισχυρές κεραμικές λεπίδες που κόβουν με απίστευτη ευκολία κάθε τροφή!
 • Τα μαχαίρια είναι κατασκευασμένα από φυσικά & οργανικά κεραμεικά υλικά υψηλής ποιότητας, έχουν υψηλή αντοχή και είναι αντιμικροβιακά για σωστή υγιεινή στην κουζίνα!
 • Επιπλέον, το σετ κεραμικών μαχαιριών Best Zeller δεν πρόκειται ποτέ να σκουριάσει και μπορεί να μπει στο πλυντήριο πιάτων όσες φορές θέλετε!
 • Τρία μαχαίρια για μια ζωή με τον σχεδιασμό Santoku που είναι ιδανικός για να κόβετε με ακρίβεια λεπτές φέτες!
 • Χαρακτηριστικά του Σετ:
  - Κεραμικό υλικό υψηλής ποιότητας
  - Άνετη λαβή
  - Εξαιρετικά ανθεκτικά
  - 3 μαχαίρια μήκους λεπίδας 8, 10 και 15 cm
  - Ακρυλική βάση με μοντέρνα σχεδίαση
 • Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από το value4moneyproducts!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας)
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα σετ τριών (3) κεραμικών μαχαιριών Best Zeller.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στέλνετε email στο value4moneyproducts@hotmail.com αναφέροντας: α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας (είναι απαραίτητο για την εταιρεία courier) και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα).
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email value4moneyproducts@hotmail.com ή τηλεφωνικώς στο 6985937344 (τηλέφωνο επικοινωνίας για Ελλάδα, ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00).
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Η αποστολή στο χώρο σας πραγματοποιείται εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.
Value4moneyproducts

Bulgaria Str 2
Petrich - Bulgaria
6985937344


Ιστοσελίδα


Value4moneyproducts
Η Value4MoneyProducts ιδρύθηκε από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.
Προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούνται  με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, τη μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για την Value4MoneyProducts πως εμπορεύονται αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουν. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες. 
Ο κύριος στόχος τους είναι να σας προτείνουν τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές. Το λεγόμενο value for moneyέχει πολύ μεγάλη σημασία γι' αυτούς και το πετυχαίνουν με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματεύονται τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.
Τέλος, επιλέγουν προϊόντα τα οποία εσείς τους προτείνετε καθώς πιστεύουν πως μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούν να εστιάσουν στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.