Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15€
Έκπτωση: 34%
Κέρδος: 10,1€
19,9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
34%
10,1€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

19,9€ για ένα σετ εξωτερικής περιποίησης αυτοκινήτου!

Πεντακάθαρο αυτοκίνητο... by you!
19,9€ για ένα σετ εξωτερικής περιποίησης αυτοκινήτου που περιλαμβάνει σαμπουάν ενεργού αφρού, αλοιφή εξαφάνισης γρατσουνιών και φυσικό κερί γυαλίσματος με Δώρο ένα σκουπάκι καθαρισμού του εσωτερικού και του εξωτερικού του αυτοκινήτου και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το ''Auto Βήχος'' στον Πειραιά, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 34%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Αυτοκίνητο σαν καινούριο χωρίς τα περιττά έξοδα καθαρισμού σε πλυντήρια αυτοκινήτων!
 • Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου σας γίνεται πανεύκολη υπόθεση που δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο ή κόπο!
 • Εξαφανίστε γρατζουνιές και προσφέρετε μοναδική λάμψη στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας με την ειδική επαγγελματική αλοιφή και το ειδικό κερί, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει με το αποτελεσματικό σαμπουάν ενεργού αφρού που θα απομακρύνει κάθε βρωμιά χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο!
 • Το σετ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - ένα (1) σαμπουάν ενεργού αφρού
  - μία (1) αλοιφή εξαφάνισης γρατσουνιών
  - ένα (1) φυσικό κερί γυαλίσματος
  - Δώρο ένα (1) σκουπάκι καθαρισμού
 • Με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο “Auto Βήχος” στον Πειραιά.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει: ένα σετ εξωτερικής περιποίησης αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ένα (1) σαμπουάν ενεργού αφρού, μία (1) αλοιφή εξαφάνισης γρατσουνιών και ένα (1) φυσικό κερί γυαλίσματος με Δώρο ένα (1) σκουπάκι καθαρισμού.
 • Παραλαβή από το κατάστημα Auto Βήχος (Αγχιάλου 148, Πειραιάς) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2104634832 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Για Πανελλαδική αποστολήμε extra χρέωση 4€ είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα 2104634832 ή 6937705242 όπου αναφέρετε: α) τον αριθμό κουπονιού, β) το προϊόν που αντιστοιχεί στο κουπόνι γ) τα στοιχεία αποστολής (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., περιοχή, πόλη, τηλέφωνο).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Auto Βήχος

Αγχίαλου 148
Πειραιάς - Aττική
2104634832 - 6937705242Auto Βήχος
Η AUTOΒΗΧΟΣ με τα 20 χρόνια εμπειρίας στα αξεσουάρ αυτοκινήτου κάνει την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή. Στον καινούργιο μας χώρο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βελτιώσει την οδηγική σας εμπειρία, όπως καλύμματα καθισμάτων, κουκούλες, καθαριστικά, πατάκια, κλειδαριές, τάσια και πληθώρα άλλων προϊόντων σύγχρονων προδιαγραφών. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ενημερωθείτε για καινούργια αξεσουάρ από τους ειδικούς στα αξεσουάρ αυτοκινήτου.