Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 12,5€
12,5€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
50%
12,5€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

Διακοσμήστε το σπίτι σας με προσωπικό καμβά με έκπτωση 50%!!

Προσωπικά έργα τέχνης!
Διακοσμήστε το σπίτι σας με τον πλέον προσωπικό τρόπο, εκτυπώνοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβάδες μεγάλων διαστάσεων για να τους χαρίσετε την προβολή που τους αξίζει, με πανελλαδική αποστολή από το ''Lime Press''στον Χολαργό - έκπτωση έως 50%! 
- 12,5€ για έναν (1) καμβά 40x50, με πανελλαδική αποστολή με extra χρέωση 5€, από 25€
- 15€ για 2 καμβάδες διαστάσεων 20x30, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή, από 30€ 
 
Τι αγοράζετε:
 • Ένα σπίτι διακοσμημένο με τις πιο όμορφες στιγμές ή τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που θα γίνουν τα προσωπικά σας έργα τέχνης!
 • Ότι σας εντυπωσίασε, ότι αγαπάτε, ότι θέλετε να θυμάστε για πάντα, κάντε το ....θέμα στο σπίτι σας!
 • Οι καμβάδες ζωγραφικής στέλνονται στον χώρο σας, έτοιμοι για κρέμασμα και αποτελούν ένα ιδανικό και πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:
  - έναν (1) καμβά 40x50, με πανελλαδική αποστολή με extra χρέωση 5€ ή
  - 2 καμβάδες διαστάσεων 20x30, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή
 • Όλα τα υλικά για τις εκτυπώσεις και την κατασκευή των καμβάδων είναι απολύτως ασφαλή για εσάς και το περιβάλλον!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Tο Deal ισχύει έως 7 Ιουνίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - έναν (1) καμβά 40x50, με πανελλαδική αποστολή με extra χρέωση 5€ ή
  - 2 καμβάδες διαστάσεων 20x30, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή
 • Παραγγελία μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στέλνετε email στο info@limepress.gr (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)αναφέροντας: α) τον κωδικό του κουπονιού σας, β) τις φωτογραφιες που επιθυμείτε γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας (είναι απαραίτητο για την εταιρεία courier) και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα)
 • Μετά την αγορά μπαίνετε στο limepress.gr, κάνετε εγγραφή στο e-shop και ακολουθείτε τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνοντας τον κωδικό Κουπονιού & το SecurityCode στο πεδίο Σχόλια.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
Lime Press

Αναστάσεως 81
Xολαργός - Aττική
2106540945


Ιστοσελίδα


Lime Press
Η limepress, αποτελεί μέλος της ηγετικής εταιρείας στο χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας και του graphic design, APP (Advertising & Photographic Production) ενώ κατέχει και παράλληλη εμπειρία στους τομείς παραγωγής πολυμέσων και video, χαρτών, προωθητικών εντύπων, βιβλίων και άλλων εκδόσεων, αλλά και την κατασκευή εταιρικών web sites.
 
Μέχρι σήμερα, η APP έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στη διαμόρφωση εταιρικού προφίλ σε ηγετικές βιομηχανίες τροφίμων, ένδυσης, φαρμακευτικών εταιριών, τηλεοπτικών σταθμών και εκδοτικών οίκων και οργανισμών σε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
 
Οι εκδόσεις της limepress ξεχωρίζουν σε ποιότητα κατασκευής, σε τεχνοτροπία, σε αισθητική. Μέσω μεγάλης πληθώρας χρωμάτων και σχεδίων και με την εμπειρία της limepress, τo photoalbum/photobook μπορεί να πάρει τη μορφή ενός δώρου, ενός περιοδικού, μίας κορνίζας, μίας τηλεοπτικής οθόνης, ενός κινηματογραφικού καρέ…
 
Στόχος είναι η κάλυψη της πιο απαιτητικής εκδήλωσης, πάντα με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, προσφέροντας τη δυνατότητα παραγωγής δεκάδων τεμαχίων ημερησίως, με ημερομηνίες παράδοσης και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!