Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 6€
6€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
50%
6€

Η προσφορά έληξε
36
Αγορές

6€ για απεικόνιση φωτογραφίας σε κρύσταλλο μπρελόκ με φωτισμό

Δημιουργήστε ένα πραγματικά μοναδικό δώρο με απεικόνιση φωτογραφίας των αγαπημένων σας προσώπων σε κρύσταλλο (εσωτερική χάραξη με laser), επιλέγοντας μεταξύ φωτιζόμενου μπρελόκ ή ορθογώνιου διακοσμητικού κρυστάλλου, από την “C3D”, με έκπτωση έως 53%!
- 6€ για χάραξη σε κρυστάλλινο μπρελόκ (με φως Led), αρχικής αξίας 12€
- 19€ για χάραξη σε διακοσμητικό κρύσταλλο (11x12x3cm), αρχικής αξίας 40€
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να κάνετε το πιο εντυπωσιακό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διατηρώντας τη φωτογραφία τους αναλλοίωτη στον χρόνο!
 • Το μπρελόκ για τα κλειδιά σας περιλαμβάνει ένα μικρό κρύσταλλο διαστάσεων 3x3x1,5cm, ενώ διαθέτει φωτισμό Led που δημιουργεί ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την χάραξη της φωτογραφίας σε εξαιρετική επίσης ποιότητας κρύσταλλο διαστάσεων 11x12x3cm! 
 • Η χάραξη των φωτογραφιών σε κρύσταλλο γίνεται με μηχάνημα laser υψηλής τεχνολογίας!
 • Πριν την χάραξη η φωτογραφία σας μπορεί να υποστεί διορθώσεις (ρετουσάρισμα) από το κατάστημα, αν είναι απαραίτητο για να διορθωθούν οποιεσδήποτε ατέλειες!
 • Μπορείτε να δείτε τον τρόπο και τις λεπτομέρειες της χάραξης πατώντας εδώ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από13 Ιουλίου 2011 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2011
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Δυνατότητα για ρετουσάρισμα της φωτογραφίας όπου είναι απαραίτητο
 • Παραλαβή του χαραγμένου κρυστάλλου (της επιλογής σας) είτε από το κατάστημα είτε στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα (στο deal δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής)
 • Μπορείτε να αποστείλετε την/τις φωτογραφία/ες που θέλετε να χαραχθεί/ουν ηλεκτρονικά στο e-mail info@c3d.gr (μαζί με τα στοιχεία του κουπονιού σας και λοιπά στοιχεία που ίσως σας ζητήσει η C3D)
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και διευκρίνιση οποιασδήποτε απορίας/πληροφορίας είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τη C3Dστα τηλέφωνα: 2117250729, 6949121433 και 6972115394
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:30 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 15:00
C3D Crystal Design

Ηροδότου 27
Περιστέρι - Αττική
2117250729

Ιστοσελίδα


C3D Crystal Design
Η εταιρεία C3D Crystal Design δημιουργήθηκε το 2008 στον Πειραιά και έφερε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της χάραξης κρυστάλλων, που μέχρι τότε υπήρχε μόνο στο εξωτερικό, στην Ελλάδα.

Οι απεριόριστες δυνατότητες της χάραξης κρυστάλλου, από 3D προσωπογραφίες, απλές φωτογραφίες που τις μετατρέπουμε σε τρισδιάστατες, λογότυπα εταιρειών, προσωπικά χειρόγραφα μηνύματα, διάφορα 3D αντικείμενα, συνδυασμούς όλων των παραπάνω έχουν φέρει την εταιρεία πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών μας σε προσωπικά δώρα ή εταιρικά.

Το ιδιόκτητο μηχάνημα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι Ιαπωνικό με μοναδική ταχύτητα χάραξης 120.000 τελειών ανά δευτερόλεπτο και απίστευτη ακρίβεια στην απόδοση των λεπτομερειών.

Τα σχέδια ή οι φωτογραφίες 2D & 3D μπορούν να χαραχθούν σε μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων όπως σχήμα καρδιάς, δέντρου, απλά τετράγωνα κρύσταλλα, ορθογώνια, κύβους μπρελόκ με LED μέχρι ειδικά κρύσταλλα για βραβεία.

Τα μελλοντικά σχέδια της επιχείρησης προβλέπουν το άνοιγμα 2 νέων σημείων πώλησης στην Αττική και στην Κρήτη μέχρι το τέλος του 2013.