Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
53%
16€

Η προσφορά έληξε
82
Αγορές

14€ για μια τρισδιάστατη απεικόνιση του προσώπου σας σε κρύσταλλο (χάραξη με λέιζερ), σε πολυτελή συσκευασία δώρου

14€ για να δημιουργήσετε το πιο όμορφο προσωπικό διακοσμητικό αντικείμενο, με φωτογράφηση και τρισδιάστατη απεικόνιση του προσώπου σας σε κρύσταλλο (χάραξη με λέιζερ), σε πολυτελή συσκευασία δώρου, από την "C3D" στον εμπορικότερο δρόμο του Περιστερίου, αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 53%
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να μείνετε… τρισδιάστατοι στην ιστορία, δημιουργώντας ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό διακοσμητικό για τον χώρο σας με επίκεντρο εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
 • Η φωτογράφηση γίνεται με ειδική κάμερα εντός της επιχείρησης και μπορείτε να φωτογραφηθείτε έως 2 άτομα μαζί, προκειμένου να χαραχθούν στο κρύσταλλο και τα 2 πρόσωπα!
 • Η δυνατότητα τρισδιάστατης χάραξης διατίθεται από ελάχιστες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με την C3D να είναι μία εξ αυτών και να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον εμπορικό πεζόδρομο (Εθνικής Αντιστάσεως) του Περιστερίου!
 • Επιπλέον αποκτάτε την δυνατότητα με extra χρέωση (σε προνομιακή τιμή) να περάσετε όποιο πρόσωπο θέλετε από ήδη υπάρχουσα φωτογραφία σε τρισδιάστατη απεικόνιση μέσα στον κρύσταλλο. Έτσι κι αλλιώς θα παραλάβετε το χαραγμένο κρύσταλλο σε πολυτελή συσκευασία δώρου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 20 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 31 Μαρτίου 2011.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Φωτογράφηση ενός (1) ή δύο (2) προσώπων
  - Ρετουσάρισμα της φωτογραφίας
  - Χάραξη σε τρισδιάστατη μορφή (3D) του/ων προσώπου/ων σε κρύσταλλο διαστάσεων 5cm x 5cm x 8cm (μήκος x πλάτος x ύψος)
  - Πολυτελής συσκευασία δώρου.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών του Deal μπορούν με extra χρέωση 12 ευρώ ανά πρόσωπο (που καταβάλλονται στην επιχείρηση κατόπιν συνεννόησης με αυτή), να δώσουν οποιαδήποτε δική τους φωτογραφία επιθυμούν και να γίνει 3D απεικόνιση στον συγκεκριμένο κρύσταλλο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να το χρησιμοποιήσει με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς!
 • Για την γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το C3D για να ορίσετε ραντεβού, στα τηλέφωνα: 2117250729, 6949121433 και 6972115394.
 • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 8 άτομα ημερησίως. Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:30 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 15:00.
C3D Crystal Design

Ηροδότου 27
Περιστέρι - Αττική
2117250729

Ιστοσελίδα


C3D Crystal Design
Η εταιρεία C3D Crystal Design δημιουργήθηκε το 2008 στον Πειραιά και έφερε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της χάραξης κρυστάλλων, που μέχρι τότε υπήρχε μόνο στο εξωτερικό, στην Ελλάδα.

Οι απεριόριστες δυνατότητες της χάραξης κρυστάλλου, από 3D προσωπογραφίες, απλές φωτογραφίες που τις μετατρέπουμε σε τρισδιάστατες, λογότυπα εταιρειών, προσωπικά χειρόγραφα μηνύματα, διάφορα 3D αντικείμενα, συνδυασμούς όλων των παραπάνω έχουν φέρει την εταιρεία πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών μας σε προσωπικά δώρα ή εταιρικά.

Το ιδιόκτητο μηχάνημα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι Ιαπωνικό με μοναδική ταχύτητα χάραξης 120.000 τελειών ανά δευτερόλεπτο και απίστευτη ακρίβεια στην απόδοση των λεπτομερειών.

Τα σχέδια ή οι φωτογραφίες 2D & 3D μπορούν να χαραχθούν σε μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων όπως σχήμα καρδιάς, δέντρου, απλά τετράγωνα κρύσταλλα, ορθογώνια, κύβους μπρελόκ με LED μέχρι ειδικά κρύσταλλα για βραβεία.

Τα μελλοντικά σχέδια της επιχείρησης προβλέπουν το άνοιγμα 2 νέων σημείων πώλησης στην Αττική και στην Κρήτη μέχρι το τέλος του 2013.