Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 79%
Κέρδος: 95,1€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
76%
61€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

19€ για επαγγελματική φωτογράφιση 1 ή 2 ατόμων και εκτύπωση των επιλογών σας

19€ για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία με επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου ή 2 ατόμων, με εκτύπωση 5 φωτογραφιών της επιλογής σας (από περίπου 50 πόζες) σε διαστάσεις 20x30cm, στο γνωστό studio φωτογραφήσεων «Δυτικώς» στην Α. Ηλιούπολη, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 76%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε από κοντά μια επαγγελματική φωτογράφιση σε στούντιο και αισθανθείτε την εμπειρία που βιώνουν τα φωτομοντέλα!
 • Τα αποτελέσματα της φωτογράφησης θα σας εκπλήξουν!
 • Οι φωτογραφίες θα υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία και στον υπολογιστή, εφόσον χρειαστεί και εσείς θα διαλέξετε 5 φωτογραφίες που θα πάρετε εκτυπωμένες σε μέγεθος 20x30cm!
 • Η επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε για 1 είτε για 2 άτομα ταυτόχρονα και περιλαμβάνει περίπου 50 στάσεις – πόζες!
 • Μια εμπειρία… μοναδική, όπου θα ανακαλύψετε την εικόνα σας από καλλιτεχνική ματιά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 18 Ιουλίου 2011 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2011.
 • Το Deal δεν ισχύει από 1 - 16 Αυγούστου 2011.
 • Το Deal περιλαμβάνει:επαγγελματική φωτογράφιση στο στούντιο έως 2 άτομα, με περίπου 50 στάσεις – πόζες και εκτύπωση πέντε (5) επιλογών από αυτές σε μέγεθος 20x30 (A4)
 • Στο Deal περιλαμβάνεται και ρετουσάρισμα των φωτογραφιών που θα επιλέξετε.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για χρήση από τον ίδιο και σε μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο 2310642055 και στο 6937119772, ενώ για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία τουλάχιστον 24 ώρες πριν.
Studio "Δυτικώς" – Φωτογραφία & Τέχνη

Ευζώνων 7
Άνω Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκη
2310642055

Ιστοσελίδα


Studio "Δυτικώς" – Φωτογραφία & Τέχνη
Ο γνωστός φωτογράφος Αλέξης Αλαματίδης, υπεύθυνος του studio Δυτικώς, τονίζει αναφορικά με την επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτων:

«Η φωτογράφιση προσώπων, σε οποιαδήποτε περίσταση, αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα, αλλά ταυτοχρόνως και δύσκολα εγχειρήματα στη δουλειά του φωτογράφου. Ο τρόπος που προσεγγίζω το θέμα αυτό είναι αρκετά προσωπικός. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, η κάθε κοινωνική εκδήλωση είναι μοναδική και έχει διαφορετικότητα. Έτσι «ψάχνοντας» τις κατάλληλες στιγμές, προσπαθώ να ανακαλύψω στοιχεία του χαρακτήρα των ανθρώπων που πρόκειται να φωτογραφίσω. Και αυτά ακριβώς τα μοναδικά στοιχεία του καθένα είναι που θα κάνουν τη διαφορά από μια πετυχημένη φωτογραφία πορτραίτου και μια μέτρια. Είμαι υπέρ της αλήθειας και στη φωτογραφία και πιστεύω πως σε όλους τους ανθρώπους θα έπρεπε να αρέσει ο εαυτός τους. Ωστόσο παρατηρείται ακριβώς το αντίθετο: σε ένα πορτραίτο, πάντα ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο φωτογραφιζόμενος. Και εδώ τα βασικά μου εργαλεία είναι το φως και η παρατήρηση».