Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 62€
62€
από
έκπτωση
κέρδος

124€
50%
62€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Διώξτε το χλώριο, τα βακτήρια και τις οσμές από το νερό σας!!

Αποκτήστε συσκευές φιλτραρίσματος νερού που κατακρατούν τις βλαβερές ουσίες αφαιρώντας το χλώριο, την οσμή, την άμμο, τα βακτήρια κ.α ενώ συγκρατούν τα μεταλλικά άλατα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ''PrimeTime TV Shopping'' - έκπτωση έως 47%!!!
- 62€ για το μοντέλο J1, αρχικής αξίας 114€ 
- 90€ για το μοντέλο J2, αρχικής αξίας 167€
- 103€ για το μοντέλο J3, αρχικής αξίας 196€ 
Τι αγοράζετε:
 • Η "μονού φίλτρου συσκευή 2 σταδίων" J1 αποτελείται από ένα ανοξείδωτο θάλαμο όπου εσωτερικά υπάρχει ένα φίλτρο 2 σταδίων. Ο θάλαμος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνει την γεύση και την οσμή του νερού όσο χρονικό διάστημα και να μείνει μέσα στο φίλτρο.
 • Το φίλτρο 5C 10 2 σταδίων της Jαποτελείται από ένα πρόφιλτρο για την αφαίρεση αιωρούμενων σωματιδίων (βρωμιά – σκουριά – άμμος) και ένα δεύτερο φίλτρο ενεργού άνθρακα σε συμπαγή μορφή παραγόμενος από φλοιό καρύδας, διαπεραστικότητας 0,5μ.(micron) και αφαιρεί αποτελεσματικά χλώριο, χλωροφόρμιο, δυσάρεστη γεύση και οσμή.
 • O συνδυασμός αυτός εγγυάται ότι το νερό που βγαίνει από το βρυσάκι είναι καθαρό, φιλτραρισμένο, φρέσκο, πόσιμο, απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές μυρωδιές, τα διάφορα αιωρήματα, τις βλαβερές για τον άνθρωπο χημικές ουσίες και ενώσεις, και φυσικά με τη σιγουριά της πλήρους εξουδετέρωσης τυχόν μικροοργανισμών που μπορεί να βρεθούν στο δίκτυο και προλαμβάνουν την εναπόθεση αλάτων.
 • Η συσκευή φίλτρου πάγκου J2 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και αποτελείται από δυο θαλάμους, δηλαδή δυο φίλτρα. Συνιστάται σε οικογένειες όπου η κατανάλωση του νερού είναι μεγαλύτερη. Αφαιρεί το χλώριο, την οσμή, την άμμο τα βακτήρια ενώ δεν αφαιρεί τα μεταλλικά άλατα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό.
 • Η τρίτη συσκευή J3 αποτελείται από τρία στάδια, δηλαδή 3 φίλτρα.
 • Με αυτή την συσκευή πετυχαίνεται το απόλυτο αποτέλεσμα καθαρισμού. Η συσκευή τροφοδοτείται από την βρύση με την ίδια απλή διαδικασία και στο βρυσάκι έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
 • Επιτυγχάνεται:
  - Η κατακράτηση βλαβερών ουσιών χλωρίου, μόλυβδου, υδράργυρου, ψευδαργύρου, αμίαντου, στερεών σωμάτων.
  - Δεν αφήνει δυσάρεστη γεύση και οσμή και επιτρέπει να πάρουμε όλα τα μεταλλικά άλατα και στοιχεία που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό μας.…
 • Όλες οι συσκευές έρχονται με εγγύηση ενός (1) έτους από την Prime Time TV Shopping.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ ανά κουπόνι κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 7 Ιουνίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία συσκευή φιλτραρίσματος νερού με φίλτρο και επιλογή ανάμεσα σε 3 μοντέλαJ1 ή J2 ήJ3.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την έδρα της εταιρείας στην διεύθυνση: Νιόβης 23 Μαρούσι, με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Πανελλαδική αποστολή με επιπλέον χρέωση 5€
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, (αφού έχετε επιλέξει την επιπλέον χρέωση 5€) κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνουστα 2106196021 ή 2106196026 ή μέσω emailστο info@primetimetv.gr δηλώνοντας τα στοιχεία του κουπονιού καθώς και τα στοιχεία αποστολής στο χώρο σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Tηλέφωνο επικοινωνίας).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Prime Time TV Shopping

Νιόβης 23
Μαρούσι - Aττική
2106196021, 2106196026Prime Time TV Shopping
Η εταιρεία PrimeTimeTV Shopping ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα. Το κύριο αντικείμενο μας είναι η προώθηση προϊόντων οικιακής χρήσης και συναφών ειδών, με κύριο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ιδανική σχέση κόστους- απόδοσης.
Τα προϊόντα μας προέρχονται τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από εισαγωγές μας από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.
Οι τιμές μας είναι πραγματικά ανταγωνιστικές και καλύπτονται από τις εγγυήσεις των αντιπροσωπειών.
Οι τιμοκατάλογοι μας ενημερώνονται συστηματικά με πολύ προσοχή και επιμέλεια.
Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκετε στο Μαρούσι Αττικής σε ένα χώρο 40 τμ όπου μπορείτε να δείτε και από κοντά τα προϊόντα μας.
Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα στην διάθεση σας για πληροφορίες που αφορούν τόσο τα προϊόντα μας όσο και την τεχνική τους κάλυψη.