Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 14,1€
9,9€
από
έκπτωση
κέρδος

24€
59%
14,1€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Ο παντοκαθαριστής των ηλεκτρονικών σας συσκευών!

9,9€ για τρία (3) Cyber Clean, την επαναστατική φόρμουλα στέρεου και βιοδιασπώμενου τζελ που καθαρίζει πανεύκολα και με ασφάλεια όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 24€
Έκπτωση 59%!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Αν ρίξετε μια ματιά στο πληκτρολόγιό σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να χρειάζεται λίγο… καθάρισμα!
 • Tο ίδιο μπορεί να συμβαίνει με χειριστήρια joystick, τηλέφωνα, τηλεκοντρόλ, MP3 players και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείται συχνά και λερώνεται γρήγορα!
 • Το Cyber Clean είναι μια νέα επαναστατική φόρμουλα, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και ευαίσθητους εξοπλισμούς, και θα σας βοηθήσεινα καθαρίσετεδύσκολες περιοχές, αφαιρώντας τη βρωμιά χωρίς να δυσκολευτείτε καθόλου!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Αντιβακτηριδιακό
  - Δεν αφήνει υπολείμματα, ώστε να ανησυχείτε ότι θα μείνει κάτι πίσω
  - Βιοδιασπώμενο, ώστε όταν τελειώσει η χρήση του να το πετάξετε χωρίς ανησυχία!  
 • Το κουπόνι αντιστοιχεί στην αγορά 3 τεμαχίων CyberClean!
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από το value4moneyproducts!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 10 Ιουνίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:τρία (3) τεμάχια Cyber Clean.
 • Παραγγελία μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας:Στέλνετε email στο value4moneyproducts@hotmail.com αναφέροντας: α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) τηλέφωνο επικοινωνίας (είναι απαραίτητο για την εταιρεία courier) και ε) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα).
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6985937344 ή στο value4moneyproducts@hotmail.com.
 • Ωράριο εξυπηρέτησης:Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας.Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες, η παραλαβή πραγματοποιείται από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Η αποστολή στο χώρο σας πραγματοποιείται εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.
Value4moneyproducts

Bulgaria Str 2
Petrich - Bulgaria
6985937344


Ιστοσελίδα


Value4moneyproducts
Η Value4MoneyProducts ιδρύθηκε από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.
Προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούνται  με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, τη μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για την Value4MoneyProducts πως εμπορεύονται αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουν. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες. 
Ο κύριος στόχος τους είναι να σας προτείνουν τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές. Το λεγόμενο value for moneyέχει πολύ μεγάλη σημασία γι' αυτούς και το πετυχαίνουν με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματεύονται τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.
Τέλος, επιλέγουν προϊόντα τα οποία εσείς τους προτείνετε καθώς πιστεύουν πως μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούν να εστιάσουν στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.