Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 64%
Κέρδος: 44€
25€
από
έκπτωση
κέρδος

69€
64%
44€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Κομψό αντρικό στυλ όλο το καλοκαίρι!

25€ για ένα (1) αυθεντικό αντρικό Tommy Hilfiger Polo μπλουζάκι (ΧLarge) σε 4 σχέδια (πολύ περιορισμένος αριθμός), από την collection άνοιξη – καλοκαίρι του δημοφιλή οίκου μόδας και αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 69€
Έκπτωση 64%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία… ασυναγώνιστη ευκαιρία να αναβαθμίσετε το καλοκαιρινό ντύσιμο σας με ένα αυθεντικό μπλουζάκι Tommy Hilfiger με μοναδικό design!
 • Μια μεγάλη και αναγνωρισμένη παρουσία στον χώρο της μόδας, η αμερικανική εταιρία Tommy Hilfiger ντύνει εδώ και χρόνια τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει!
 • O Tommy Hilfiger είναι ένας από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές παγκοσμίως που έδωσε την απόλυτη chic διάσταση στο casual ντύσιμο, ενώ το αμερικάνικο όνειρο βρήκε τον εκφραστή του στα ρούχα του γνωστού brand. Η εταιρεία Tommy Hilfiger, αποτελώντας μία από τις εταιρίες διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας, έχει επίκεντρο δραστηριότητας το σχεδιασμό και την προώθηση συλλογών υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τον ανδρικό, γυναικείο, παιδικό, denim τομέα ένδυσης, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, αρώματα, καθώς και έπιπλα σπιτιού!
 • Τα μπλουζάκι Tommy Hilfiger αποτελεί δημοφιλές κομμάτι της νέας collection της εταιρείας για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι, έχει απλή και κλασική εφαρμογή και είναι 100% βαμβακερό!
 • Επιλογή από:
  - Ένα (1) λευκό μπλουζάκι σε στυλ πόλο με στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, γραμμή: Classic fit.
  - Ένα (1) απαλό μπλε μπλουζάκι σε στυλ πόλο με στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, γραμμή: Classic fit.
  - Ένα (1) σκούρο μπλε με ρίγες μπλουζάκι σε στυλ πόλο με σκούρες μπλε, απαλό μπλε και άσπρες λωρίδες και στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, γραμμή: Classic fit.
  - Ένα (1) κόκκινο με ρίγες μπλουζάκι σε στυλ πόλο με κόκκινες, σκούρες μπλε, και άσπρες λωρίδες και στάμπα (πάνω αριστερά) με το logo της εταιρείας, γραμμή: Classic fit .
 • Μόνο σε νούμερο XLarge και σε περιορισμένη διαθεσιμότητα!
 • Προσοχή: η φόρμα είναι φαρδιά (αμερικάνικα νούμερα)!
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (*** σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με ένα μπλουζάκι, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 3-5 μέρες από την λήξη της προσφοράς στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!