Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 53%
Κέρδος: 32€
28€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
53%
32€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

To πιο προσωπικό και πρωτότυπο υφαντό με την δική σας φωτογραφία!!

Αποκτήστε την αγαπημένη σας φωτογραφία πλεγμένη σε μαξιλάρι, πετσέτα ή ριχτάρι για τον καναπέ, για ένα εντυπωσιακό δώρο με την πολυτελή αίσθηση του υφαντού για σας ή τους αγαπημένους σας, με δωρεάν αποστολή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Project Design” στη Πυλαία Θεσσαλονίκης - έκπτωση έως 53%!!!
- 28€ για ένα υφαντό μαξιλάρι με την δική σας φωτογραφία 40x40cm ή μία υφαντή πετσέτα με την δική σας φωτογραφία 55x80cm, από 60€ 
- 95€ για ένα υφαντό ριχτάρι με την δική σας φωτογραφία 180x130cm, από 160€
 
Τι αγοράζετε:
 • Τώρα η Project Design σας παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα και σε απίστευτες τιμές, υφαντά με την δική σας πάντα προσωπική φωτογραφία!!
 • Δεν είναι εκτύπωση, αλλά ύφανση με αργαλιό και η φωτογραφία σας μετατρέπεται σε υφαντό υψηλής αισθητικής και αξίας με υλικά και νήματα ανθεκτικά σε κάθε σκληρή καθημερινή χρήση!
 • Σε όλες τις φωτογραφίες παρέχεται ρετούς και φωτίζονται χρωματικά για καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση!!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα υφαντό μαξιλάρι με την δική σας φωτογραφία 40x40cm
  - μία υφαντή πετσέτα με την δική σας φωτογραφία 55x80cm
  - ένα υφαντό ριχτάρι με την δική σας φωτογραφία 180x130cm
 • Oι φωτογραφίες που ''δουλεύτηκαν" για την υλοποίηση της παραγγελίας σας μπορούν να αποσταλλούν σε επεξεργασμένα αρχεία για καθε χρήση που θέλετε να κάνετε μελλοντικά με την εταιρεία ή για δική σας χρήση!
 • Με δωρεάν αποστολή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αντικαταβολή 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα που πληρώνετε απευθείας στον κούριερ κατά την παραλαβή!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Project Design.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά επιλογή ανάμεσα σε: ένα υφαντό μαξιλάρι με την δική σας φωτογραφία 40x40cm ή μία υφαντή πετσέτα με την δική σας φωτογραφία 55x80cm ή ένα υφαντό ριχτάρι με την δική σας φωτογραφία 180x130cm.
 • Δωρεάν αποστολή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με extra χρέωση 5€ απευθείας καταβλητέα στον κούριερ κατά την παραλαβή.
 • Για παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται άμεση επικοινωνία στο 6944606531
 • Για αποστολή επικοινωνείτε μέσω email στο stogiand@gmail.com στέλνοντας: α)τη φωτογραφα της επιλογής σας (σε καλή ανάλυση), β) τον κωδικό του κουπονιού σας, γ) το ονοματεπώνυμό σας δ) τα στοιχεία αποστολής (Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο).
 • Δυνατότητα αποστολής τυπωμένης φωτογραφίας κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
Project-Design

Κωνσταντίνου Καραμανλή 142
Μαρτίου - Θεσσαλονίκη
2313019546 - 6944606531


Ιστοσελίδα


Project-Design
Όταν το θέμα δεν είναι απλώς ποιος είσαι αλλά τί προσφέρεις, τότε το θέμα είναι άκρως ενδιαφέρον και ονομάζεται...Project-Design!
Με λίγα λόγια, η Project-Design σας προσφέρει τις προσωπικές σας στιγμές μεταμορφωμένες σε έργα τέχνης και συνοδευμένες από απίστευτες χαμηλές τιμές !
Εύκολα και γρήγορα, εξαιρετικά απλά και σίγουρα πολύ εξελιγμένα, μπορείτε να έχετε τον πίνακα που πάντα θέλατε, αλλά τα χρήματα δε σας επέτρεπαν να αποκτήσετε!


Διαλέξτε το θέμα εσείς και στείλτε το -όπως άλλωστε και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες - είτε με email , είτε τυπωμένες και η Project-Design θα τις μετατρέψει σε έργα τέχνης, τυπωμένα σε καμβά και μάλιστα τελαρωμένο, στις διαστάσεις που εσείς θέλετε, ετοιμοπαράδοτο για κρέμασμα και interior design περιπέτειες!
Αγαπημένες στιγμές ( γάμος-Βαπτιση-εκδρομές-γιορτές φίλων ή των παιδιών σας, αγαπημένα πρόσωπα-μαμάδες-παιδιά -αδέρφια ) ότι εσείς θέλετε, μεταμορφώνουν τον χώρο σας άμεσα, όμορφα και με μηδαμινό κόστος, σε τιμές που ξεκινάνε από 9€!


Οικολογικά μελάνια νερού, πιστοποιημένα με τις πιο σκληρές ευρωπαϊκές νόρμες και καμβάδες χωρίς κάδμιο και άλλες τοξικές ουσίες! Στην Project-Design τα υλικά προορίζονται για χώρους εσωτερικούς, οικολογικούς και υγιεινούς! Τους δικούς σας!

Πανέξυπνη και ...αθάνατη πρόταση από την Project-Designη εκτύπωση σε αυτοκόλλητο υλικό για να ντύσετε, με όποια εικόνα ή μοτίβο επιλέγετε, το ψυγείο ή και το παιδικό δωμάτιο με αγαπημένους ήρωες, με έργα των μικρών σας καλλιτεχνών, αλλά ...και με αντοχή υλικών; Πάνω από 100 χρονια !!!