Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 34%
Κέρδος: 10,1€
19,9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
34%
10,1€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Κρατήστε μακριά τις ενοχλητικές μύγες με την αποτελεσματική μυγοπαγίδα ''Flies Away''!!!

19,9€ για 2 μυγοπαγίδες ''Flies Away'', την πιο οικονομική, οικολογική και μη τοξική λύση που παγιδεύει άμεσα τις μύγες, με διάρκεια 4 - 6 εβδομάδων και ειδικά σχεδιασμένο δόλωμα χωρίς δυσάρεστη οσμή, με πανελλαδική αποστολή από την εταιρεία ''Spiliotis-Imports'', αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 34%!
Τι αγοράζετε:
 • Το ''Flies Away'' είναι ένα οικολογικό, μη-τοξικό για τον άνθρωπο προϊόν, μεγάλης διάρκειας και πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση κάθε είδους μύγας!
 • Περιέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο δόλωμα, με αναμειγμένα αποστειρωμένα σωματίδια τροφίμων που είναι ακαταμάχητα για τις μύγες, αλλά μη τοξικά για τον άνθρωπο, το οποίο θα προσελκύσει κάθε μύγα η οποία βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο σε ένα εύρος από 50 έως 100 μέτρα!!
 • Διαρκεί 4-6 εβδομάδες και μπορεί να συλλάβει μέχρι 20.000 μύγες!!!
 • Mπορεί να εξοντώσει τους μεγάλους πληθυσμούς μυγών, ακόμη και εκείνους που έχουν γίνει ανθεκτικοί στα φυτοφάρμακα!
 • Η μυγοπαγίδα ''Flies Away''πέρα από το σπίτι σας αποτελεί και την τέλεια επιλογή για περιοχές όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί μυγών και δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους, σε τοποθεσίες και καλλιέργειες όπως: αγροκτήματα, στάβλοι, αποθήκες, ζωοτροφεία, κυνοκομεία, χώρους για πικ-νικ και κάδους απορριμμάτων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: 2 μυγοπαγίδες ''Flies Away''.
 • Δωρεάν πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!
 • Για παραλαβή στο χώρο σας αποστέλλετε mail στο info@spiliotis-imports.com με τα στοιχεία σας (όνομά, επώνυμο, διεύθυνση,τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό του κουπονιού) για την αποστολή.
 • H αποστολή στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία courier εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Spiliotis-Imports

Τριανταφύλλου 2
Λάρισα
2410282797


Ιστοσελίδα


Spiliotis-Imports
Η Εταιρεία "Spiliotis-Imports" ιδρύθηκε το 2010 με αντικείμενο την εισαγωγή και χονδρική πώληση ειδών οικιακής χρήσης, είδη κήπου, είδη υγιεινής και είδη αγροτικών εφαρμογών.
 
Στόχος μας είναι η διαρκής αναζήτηση, η εισαγωγή και προσφορά καινοτόμων προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή για την Ελληνική αγορά.
 
Επιδίωξή μας είναι η εισαγωγή και εμπορία προϊόντων ,όπως επισης και η παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανθρώπινες ανάγκες. Θα ασχοληθούμε ακόμα με την προώθηση και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων με την προϋπόθεση ότι μας επιτρέπει μέσω αυτών να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο θετικά τους ανθρώπινους τεχνολογικούς και οικονομικούς πόρους.
 
Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό υποδηλώνει την αναγνώριση και επίλυση των προβλημάτων τους, συνεχείς επαφές μαζί τους λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι λέγουν και προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Επισκεφθήτε και τη σελίδα μας στο facebook