Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 36€
39€
από
έκπτωση
κέρδος

75€
48%
36€

Η προσφορά έληξε
20
Αγορές

Ασφαλής μεταφορά των ποδηλάτων σας με βάση για το αυτοκίνητο σας!!

39€ για αγορά και τοποθέτηση υψηλής ποιότητας βάσης ποδηλάτων στο αμάξι σας (πορτπαγκάζ), 6 σημείων, με ασφαλείς ιμάντες πρόσδεσης και κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, από την “Coverville” στο Ίλιον και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής κατόπιν συνεννόσης, αρχικής αξίας 75€
Έκπτωση 48%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Μεταφέρετε τα ποδήλατά σας με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία πάνω στο αυτοκίνητό σας!
 • Η διεθνής βάση ποδηλάτου πορτμπαγκάζ για 2 ποδήλατα είναι κατάλληλη για το 95% των μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά βάσης:
  - Μεταφορά έως και 2 ποδήλάτων
  - 6 σημεία πρόσδεσης
  - Πρόσδεση με ιμάντες
  - Με ξεχωριστό δέσιμο για κάθε ποδήλατο
  - Πανεύκολη και γρήγορη τοποθέτηση (και από εσάς)
  - Από υλικό κράμα σιδήρου - αλουμινίου
  - Μαύρο χρώμα
  - Διαστάσεις: 40cm - 60cm
 • Με δωρεάν τοποθέτηση σε περίπτωση παραλαβής από την επιχείρηση και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2013 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) βάση 2 ποδηλάτων για το πορτπαγκάζ, 6 σημείων, με ασφαλείς ιμάντες πρόσδεσης, κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική παραγγελία 3 ημέρες πριν στο 2105066403, παρέχοντας τα στοιχεία του κουπονιού σας και τον τρόπο παραλαβής που επιθυμείτε.
 • Παραλαμβάνετε είτε απευθείας από το κατάστημα ''Coverville'' στο Ίλιον, είτε μέσω αποστολής με μικρή επιπλέον επιβάρυνση (συνεννοείστε απευθείας με την εταιρεία για το κόστος).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 21.00 και Σάββατο 09.00 - 18.00.
CoverVille
CoverVille

Αγίου Νικολάου 143
Ίλιον - Αττική
2105066403


Ιστοσελίδα


CoverVille
Η βιοτεχνία CoverVille από το 1993 στη κατασκευή καλυμμάτων, πλατοκαθισμάτων, ημικαλυμμάτων, μοκέτας καθώς και κουκούλας αυτοκίνητου, προσφέρει σύγχρονες προτάσεις στις ανάγκες του αυτοκινητιστή. Τα πατρόν μας φέρουν απόλυτη εφαρμογή στο σαλόνι, στο πάτωμα και στο εξωτερικό αμάξωμα του αυτοκινήτου. Στα σημεία των αερόσακων γίνεται ειδική κατασκευή και τοποθετείται ειδικό ύφασμα έτσι ώστε να μην εμποδίζεται η σωστή λειτουργία τους. Η μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οι κουκούλες κατασκευάζονται από πανί 100% αδιάβροχο. Δεν υπάρχουν ραφές, γίνεται θερμοκόλληση, έτσι ώστε να μην διαπερνά υγρασία και νερό στο αμάξωμα. Τα δάπεδα μοκέτας [πατάκια] κατασκευάζονται και αυτά βάσει πατρόν του κάθε αυτοκινήτου και τοποθετούνται κουμπιά ασφαλείας στο δάπεδο εφόσον υπάρχει ειδική υποδοχή από τον κατασκευαστή.