0
Αγορές

Ηλιακός θερμοσίφωνας κενού της Nippon σε ασυναγώνιστη τιμή!

20€ για ένα κουπόνι που σας χαρίζει την δυνατότητα να αποκτήσετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς έναν ηλιακό θερμοσίφωνα σωλήνων κενού Integrated Pressure Lux της Nippon (τον PS 150 Lux μόνο με 780€ ή τον PS 200 Lux μόνο με 980€), με μεταφορά στο χώρο σας από την ''BNF Green Technologies''
Τι αγοράζετε:
 • Το κουπόνι των 20€ σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να αποκτήστε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα τελευταίας τεχνολογίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
 • Η σειρά Integrated Pressure Lux της Nippon δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του ηλιακού ακόμα και χαμηλότερα από την οικία!
 • Οι συγκεκριμένοι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι διάσημοι για:
  - την υψηλή ποιότητα κατασκευής
  - την ανθεκτικότητα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες
  - την ευκολία τοποθέτησης
  - την πλήρη γκάμα ανταλλακτικών
 • Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σειράς ηλιακών θερμοσίφωνων σωλήνων κενού Integrated Pressure Lux είναι:
  - Παραβολικοί ανακλαστήρες από υψηλής ποιότητας βοριοπυριτικό γυαλί για πλήρη εκμετάλλευση ακόμα και της διάχυτης ακτινοβολίας.
  - Μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 55mm στη δεξαμενή ώστε να διατηρείτε η θερμοκρασία του νερού στους 50 βαθμούς Κελσίου έως και 72 ώρες
  - Διαθέτουν επιπλέον και ηλεκτρική αντίσταση 1,5W
  - Επιλογή ανάμεσα σε 2 μοντέλα με χωρητικότητα δεξαμενής 150 ή 200 λίτρα
  - Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα παρακολούθησης της θερμοκρασίας, της στάθμης του νερού & της κατάστασης λειτουργίας
  - Όλα τα μοντέλα διαθέτουν βαλβίδα πίεσης
  - Η σειρά Integrated Pressure είναι ιδανική όταν η τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στην ταράτσα/στέγη της οικίας αλλά υπάρχει απαίτηση η τοποθέτηση να γίνει σε χαμηλότερο ύψος.
 • Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων εδώ!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ioυλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού κατά την παραλαβή του ηλιακού θερμοσίφωνα.
 • Το Deal χαρίζει έκπτωση έως και 250€ για την αγορά και μεταφορά στο χώρο σας ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Nippon.
 • Με την εξαργύρωση του κουπονιού των 20€ πληρώνετε κατα την παραλαβή του ηλιακού θερμοσίφωνα στον χώρο σας:
  - 780€ για τον PS150 LUX (αρχική αξία 1000€)
  - 980€ για τον PS200 LUX (αρχική αξία 1250€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για παραγγελία στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.