Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 44%
Κέρδος: 101€
129€
από
έκπτωση
κέρδος

230€
44%
101€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

Ατέλειωτες ώρες δροσιάς σε κάθε δωμάτιο με φορητό air cooler!

129€ για μια φορητή μονάδα ψύξης "MCH 8013" τελευταίας τεχνολογίας, που αποτελεί την πιο οικονομική λύση για άφθονη δροσιά το καλοκαίρι (και ζέστη το χειμώνα!), με πανεύκολη χρήση βασισμένη στο νερό και μεταφορά με ρόδες, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από την ''BNF Green Technologies, αρχικής αξίας 230€
Έκπτωση 44%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η φορητή μονάδα ψύξης -  θέρμανσης ''MCH 8013'' είναι ο πλέον εύκολος και οικονομικός τρόπος για να ζεσταθείτε το χειμώνα αλλά και να δροσιστείτε το καλοκαίρι!
 • Ο υπέροχος μινιμαλιστικός σχεδιασμός της επιτρέπει την εύκολη χρήση αλλά και την μεταφορά σε όποιο δωμάτιο θέλετε εσείς!!
 • Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της φορητής μονάδας ψύξης – θέρμανσης MCH 8013 είναι:
  - Η κατανάλωση της συσκευής στην λειτουργία ψύξης είνα μόλιςι 60W. Η ψύξη επιτυγχάνεται με την προσθήκη νερού ή/και πάγου στην ειδική υποδοχή της μονάδας. Εντός της συσκευής υπάρχει τοποθετημένο ένα φίλτρο το οποίο εμποτίζεται από το νερό που προσθέτουμε στη δεξαμενή της συσκευής και ο αέρας που τραβάει η συσκευή από το πίσω μέρος της περνάει μέσα από το βρεγμένο πλέον φίλτρο και βγαίνει από τη μπροστινή πλευρά του μηχανήματος κρύος. Όσο πιο κρύο νερό τόσο περισσότερο ψύχεται ο αέρας που περνάει από το φίλτρο και έχουμε πιο κρύο αέρα στο χώρο. Η χρήση του πάγου είναι βοηθητική ώστε το νερό στο οποίο εμποτίζεται το εσωτερικό φίλτρο της συσκευής να έχει πιο χαμηλή θερμοκρασία.
  - Η υποδοχή του νερού/πάγου έχει χωρητικότητα 8 λίτρων και το υλικό κατασκευής εξασφαλίζει την αποφυγή ανάπτυξης βακτιριδίων.
  - Επιλογή μεταξύ 3 ρυθμίσεων ταχύτητας στην λειτουργία ψύξης.
  - Η ισχύς λειτουργίας θέρμανσης ρυθμίζεται είτε στα 1000W είτε στα 2000W ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  - Πραγματοποιεί ταυτόχρονα με τη λειτουργία του και ύγρανση του αέρα στον χώρο.
  - Διαθέτει χειριστήριο για διαχείριση της λειτουργίας του εξ αποστάσεως αλλά και πίνακα λειτουργιών με LCD οθόνη στην επάνω πλευρά της μονάδας.
  - Διαθέτει χρονοδιακόπτη λειτουργίας με εύρος ρύθμισης απο 30 λεπτά έως 7,5 ώρες.
  - Στο εμπρός μέρος της μονάδας υπάρχουν κινούμενες περσίδες για καλύτερη κατανομή του αέρα στο χώρο.
  - Χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά την λειτουργία της μονάδος.
  - Διαθέτει ρόδες και πλευρικά χερούλια για εύκολη μεταφορά στον χώρο.
  - Εγγύηση 2 χρόνια
  - Απολύτως κανένα κόστος εγκατάστασης.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''BNF Green Technologies''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει: μία (1) μονάδα ψύξης - θέρμανσης ''MCH 8013''.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται αντικατάσταση του με τα έξοδα να βαρύνουν την BNF Green Technologies.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.