Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 46%
Κέρδος: 16,1€
18,9€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
46%
16,1€

Εξαντλήθηκε!!!
18
Αγορές

Άψογες εμφανίσεις on the go με φορητό σίδερο ατμού για τα ταξίδια σας!

18,9€ για ένα σίδερο ατμού για το ταξίδι ''Tobi Travel Steamer'', ελαφρύ και φορητό, ιδανικό για τις διακοπές σας αλλά και το σπίτι, αφού μπορεί με την όρθια θέση του να χρησιμοποιηθεί σε κουρτίνες και τραπεζομάντηλα, με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Sulehria Store” στην Ομόνοια, αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 46%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Ένα σίδερο ατμού για άψογες εμφανίσεις παντού, στο γραφείο, στις διακοπές και τα επαγγελματικά σας ταξίδια!!
 • Ελαφρύ και φορητό χωράει πανεύκολα στις αποσκευές σας και λόγω της λειτουργίας του σε όρθια θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι, για σιδέρωμα κουρτινών που έχετε ήδη κρεμάσει καθώς και για τραπεζομάντηλα ή ρούχα σε κρεμάστρα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Ιδανικό όταν ταξιδεύετε αλλά και στο σπίτι
  - Ελαφρύ, εύκολο στην αποθήκευση
  - Για ενδύματα, ταπετσαρίες, υφάσματα και κεντήματα
  - Εύκολο γέμισμα με νερό
  - Ασφαλές για ευαίσθητα υφάσματα
  - Με διαφανές πλαστικό παράθυρο για να βλέπετε τη στάθμη του νερού
  - Εξαγωγή ατμού σε λιγότερο από 3 λεπτά 
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3,5€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς σας! 
 • Προσοχή: περιορισμένη διαθεσιμότητα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Sulehria Store.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, εφόσον έχετε επιλέξει την extra χρέωση (3,5€), στέλνετε e-mail στο info@sulehria.gr αναφέροντας: Α) Τον κωδικό του κουπονιού σας, Β) Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), Γ) Τα στοιχεία για αποστολή (διεύθυνση, πόλη, νομός, ΤΚ).
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιού σαςτο προϊόν από το κατάστημα Sulehria Store, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567 (ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα).
 • Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Store.
Sulehria Store

Πειραιώς 16-18 & Γερανίου γωνία (Ισόγειο)
Αθήνα - Αττική
2130045567


Ιστοσελίδα


Sulehria Store
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets - μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε ο «άνθρωπός σας» όσον αφορά στις αγορές σας!

Στόχος μας , να είμαστε πάντα κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιωνόμαστε !!