Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 54€
55€
από
έκπτωση
κέρδος

109€
50%
54€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Οριστική & ανώδυνη αποτρίχωση στο σπίτι με το πρωτοποριακό Epilquick!

55€ για το πρωτοποριακό ελβετικό σύστημα ανώδυνης αποτρίχωσης ''Epilquick'' με τσιμπιδάκι, που εξαλείφει οριστικά τις τρίχες σε κάθε μέρος του σώματος και είναι ασφαλές, ανώδυνο και εύκολο στη χρήση,( εγγύηση 2 ετών) με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas", αρχικής αξίας 109€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Aποχαιρετήστε για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην άνεση του σπιτιού σας με ένα πρωτοποριακό σύστημα μόνιμης και προοδευτικής αποτρίχωσης με τσιμπιδάκι!!
 • Αποκτήστε βελούδινη επιδερμίδα σαν μετάξι και βγείτε στην παραλία ανανεωμένες και κυρίως ...απαλλαγμένες από την ταλαιπωρία του καθημερινού ξυρίσματος!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Πρωτοποριακό ελβετικό σύστημα ανώδυνης αποτρίχωσης αποδεδειγμένα αποτελεσματικό.
  - Εξαλείφει οριστικά τις τρίχες σε κάθε μέρος του σώματος.
  - Ασφαλές, ανώδυνο, εύκολο στη χρήση, δεν ερεθίζει και δεν αφήνει σημάδια στην επιδερμίδα.
  - Με ρυθμιζόμενη ένταση.
  - Λειτουργεί με ραδιοσυχνότητα, η οποία μεταδίδεται στη ρίζα της τρίχας, αφαιρώντας την από το θύλακα.
  - Κατάλληλο και για μικρές τρίχες.
  - Απαλλάσσει οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς τη βοήθεια ειδικού
  - Εγγύηση 2 ετών
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα (1) πρωτοποριακό ελβετικό σύστημα ανώδυνης αποτρίχωσης ''Epilquick'' με τσιμπιδάκι, από την Medisana.
 • Απαιτείται να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2102750932 (Δευτ. έως Παρ. 09.00 - 17.00) ή μέσω mail στο info@medisana.gr, τουλάχιστον 4 - 5 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής, αναφέροντας όνομα, κωδικό κουπονιού και διεύθυνση αποστολής σε περίπτωση που το επιθυμείτε.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματος θα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρείαστην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας με επιπλέον 3€.
 • H αποστολή στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία courier εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.