Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 46%
Κέρδος: 25,1€
29,9€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
46%
25,1€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

O πιο ξεκούραστος ύπνος που είχατε ποτέ με memory foam μαξιλάρι Novaform!

29,9€ για ένα ανατομικό μαξιλάρι ''Comfort Curve Pillow'' της Novaform με Memory Foam (αφρός μνήμης) και καμπυλωτό σχήμα που ανακουφίζει τους ώμους, υποστηρίζει μοναδικά το κεφάλι και το λαιμό και σας παρέχει σας έναν άνετο και ευχάριστο ύπνο κάθε φορά, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την αμερικάνικη "Universal Exports", αρχικής αξίας 59€
Έκπτωση 49%!
Τι αγοράζετε:
 • Με καμπύλη για άνεση, σχήμα για στήριξη και πρωτότυπο σχεδιασμό που ανακουφίζει το λαιμό και το κεφάλι, το μαξιλάρι ''Novaform'' θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα συμβατικά μαξιλάρια!!
 • Περιέχει υψηλής ποιότητας αφρό ''μνήμης'' που ανακουφίζει τα ταλαιπωρημένα σημεία πίεσης στο κεφάλι και το λαιμό και μειώνει τα ''γυρίσματα'' δεξιά και αριστερά, χαρακτηριστικά ενός ανήσυχου ύπνου!
 • Απολαύστε τον πιο ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο με ένα μαξιλάρι φτιαγμένο για να σας υποστηρίζει όλο το βράδυ ανεξάρτητα του τρόπου με τον όποιο κοιμάστε!!
 • Με βέλτιστη κυκλοφορία αέρα που βοηθά να διατηρείτε την καλύτερη θερμοκρασία στον ύπνο σας και ιδανικό για όλες τις στάσεις ύπνου:στο πλάι, ανάσκελα αλλά και μπρούμυτα!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Kατασκευασμένο στην Αμερική
  - Διαστάσεις: 46cm x 60cm
  - Η εξωτερική θήκη του μαξιλαριού μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προïόντος.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mailτης εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!