Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 18€
17€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
51%
18€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Τα πιο ανθεκτικά & πολυτελή μαχαιροπίρουνα μίας χρήσης για κάθε περίσταση!

Η ιδανική λύση για πολυτέλεια σε πάρτι, πικ νικ και εκδηλώσεις!
17€ για ένα σετ από 160 ανθεκτικά πλαστικά μαχαιροπίρουνα μίας χρήσης (80 πιρούνια, 40 κουτάλια & 40 μαχαίρια), με πολυτελή εμφάνιση που τα κάνει να μοιάζουν με ανοξείδωτο ατσάλι και από εξαιρετικό, βαρύ πλαστικό υλικό, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 51%!!
Τι αγοράζετε:
 • Eντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το σετ μαχαιροπίρουνων μιάς χρήσης "Reflections" που ακόμα και ένα έμπειρο μάτι δεν μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει από ένα μεταλλικό!
 • Το σετ "Reflections" αποτελεί την καλύτερη ένωση τεχνολογικής καινοτομίας, κομψότητας και άνεσης, συνδυάζοντας το υπέροχο στυλ ενός πολυτελούς σετ με την ευκολία μιάς χρήσης!
 • Αναβαθμίστε την εκδήλωση σας με ένα προϊόν που προσφέρει την ίδια λάμψη με ένα σετ από ανοξείδωτο ατσάλι και συνιστά την μοναδική λύση όταν θέλετε μία επίσημη παρουσίαση χωρίς το υψηλό κόστος ενός πολύ μεγάλου και πολυτελούς ανοξείδωτου σετ!
 • Με πολύ ανθεκτική κατασκευή από βαρύ πλαστικό, το σετ είναι κατάλληλο για πάρτι, πικ νικ, γενέθλια κ.α και σας γλυτώνει από τον κόπο του πλυσίματος, χωρίς όμως να ''θυσιάστει'' η αισθητική με κοινά πλαστικά μαχαιροπίρουνα που πέρα από την φθηνή εμφάνιση, συνήθως σπάνε και στην πρώτη μπουκιά!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Από βαρύ πλαστικό
  - Μοιάζουν σαν ασημικά
  - 160 τεμάχια: 80 πιρούνια, 40 κουτάλια, 40 μαχαίρια
  - Μιάς χρήσης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!