Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 60%
Κέρδος: 36€
24€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
60%
36€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Λαμπερό βραχιόλι με charm Juicy Couture για το απόλυτο δώρο του καλοκαιριού

24€ για ένα αυθεντικό βραχιόλι Juicy Couture σε χρυσό χρώμα, με charm άνθος με  χρυσή πέτρα και ροζ και άσπρα στρας, που θα χαρίσει λάμψη σε κάθε πρωινή ή βραδινή γυναικεία εμφάνιση, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 60%!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα αυθεντικό Juicy Couture βραχιόλι με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που θα αναδείξει την προσωπική σας ιδιαίτερη αισθητική!
 • Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού ταιριάζει ιδανικά με κάθε καθημερινό και βραδινό look αλλά και με κάθε στυλ!!
 • Με την επώνυμη υπογραφή του celebrity brand Juicy Couture που με την ιδιαίτερη άποψη του ανέτρεψε παγκοσμίως όλες τις σύγχρονες τάσεις μόδας!
 • Θα λάμψει ακόμα περισσότερο πάνω στο μαυρισμένο σας δέρμα που αναδεικνύει μοναδικά τα χρυσά αξεσουάρ!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Σε χρυσό χρώμα
  - Με charm άνθος με χρυσή πέτρα, ροζ και άσπρα στρας
  - Με μικρό στρογγυλό charm που γράφει Juicy Couture
  - Mε κλείσιμο με κρίκο
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η αγορά αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αποτελεί και αυτόματη παραγγελία του προïόντος.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!