Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 39%
Κέρδος: 19€
30€
από
έκπτωση
κέρδος

49€
39%
19€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Το πιο οικονομικό φως στο σπίτι σας με 10 λάμπες LED 3Watt!

30€ για ένα πακέτο 10 τεμαχίων λάμπες LED μεγάλης οικονομίας, 3 Watt η καθεμία (αντιστοιχεί σε λαμπτήρα spot Αλογόνου 25 Watt), με επιλογή της βάσης που επιθυμείτε για να φτιάξετε το πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού σας, για την πιο οικονομική λύση φωτισμού, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την ''PSA Smart'', αρχικής αξίας 49€
Έκπτωση 39%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα σετ από 10 λάμπες LED που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακοσμητικό ή κυρίως φωτισμό!
 • Αν την συγκρίνετε με ένα απλό spot πυρακτώσεως θα δείτε διαφορά έως και 65% λιγότερο στη θερμοκρασία σώματος με αποτέλεσμα την ιδανική προστασία από τις μεγάλες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και την εξάλειψη κινδύνου πυρκαγιάς που προκαλείται από μαζικές πηγές θερμότητας.
 • Η λάμπα LED είναι 3 Watt και αντιστοιχεί σε λαμπτήρα spot Αλογόνου 25 Watt περίπου!!
 • Δημιουργείστε τον συνδυασμό που σας εξυπηρετεί και φτιάξτε το δικό σας προσωπικό πακέτο μέχρι την συμπλήρωση των 10 τεμαχίων. Μπορούν να είναι όλες από ένα τύπο ή ένας συνδυασμός τους!
 • Xαρακτηριστικά:
  - Λάμπες LED μεγάλης οικονομίας 3 x 1 Watt
  - Επιλογή ανάμεσα στις εξής βάσεις: E27 - MR16 - GU10 - E14
  - Χρώμα: Λευκό
  - Θερμοκρασία Χρώματος: 6000k Λευκό
  - Watt: 3W
  - Lumen: 260 LM το Λευκό Χρώμα
  - Τάση: 230VAC
  - Μοίρες: 45°
  - Διαστάσεις: Μήκος: 55mm - Διάμετρος: 50mm
  - Χωρίς UV και IR Ακτινοβολία
  - Εγγύηση 2 Χρόνια
  - Με Πιστοποιητικά CE & RoHS
  - Συνολική προσφερόμενη ενεργεία 3 watt x 10 λάμπες = 30 watt
  - Αντικαθιστούν λαμπτήρες πυράκτωσης 25watt x10 λάμπες = 250 watt
  - Αλλάζονται κάθε 50.000 ώρες λειτουργιάς ενώ οι απλές κάθε 1000 ώρες
  - Κάνετε απόσβεση μέσα σε ελάχιστο χρόνο
  - Εξοικονόμηση ενέργειας: 88%!!!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και ανά 3 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα πακέτο 10 τεμαχίων λάμπες LED, 3W η καθεμία, με επιλογή βάσης ανάμεσα σε E27 - MR16 - GU10 - E14.
 • Επιλέξτε όσα τεμάχια χρειάζεστε από τον κάθε τύπο, ή όλα από έναν τύπο ή κάνετε τον συνδυασμό που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μέχρι την συμπλήρωση των 10 τεμαχίων.
 • Πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας (έχοντας επιλέξει την extra χρέωση των 3€ (έως και άνα 3 κουπόνια) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2118007797 ή στέλνοντας email στο sales@smart-eshop.com δηλώνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κωδικό κουπονιού και το σετ που επιθυμείτε).
 • Παραλαβή στο χώρο σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
PSA Smart

Sabona 4
Sofia - Bulgaria
2118007797 - 6932276278PSA Smart
PSA SMART LTD είναι μια καινούργια εταιρεία η οποία έχει δημιουργηθεί με στόχο την εμπορία προϊόντων καθημερινής ανάγκης και χρήσης αλλά και προϊόντων  υψηλής τεχνολογίας καθώς και συστήματα ασφάλειας στις πιο οικονομικές τιμές στην Ελληνική αγορά.
Η εταιρία μας εισάγει και εμπορεύεται προϊόντα στην ελληνική αγορά από όλη την Ευρώπη με μοναδικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα στην  δυνατότερη οικονομική τιμή .Η έδρα μας είναι  στην Σόφια και εμπορευόμαστε διακοινοτικά προσφορές σε είδη καθημερινής ανάγκης αλλά και σε εξειδικευμένα προϊόντα ηλεκτρονικών αυτοματισμών. Μέσα από το εταιρικό μας eshop www.smart-eshop.com  μπορείτε να δείτε αναλυτικά  τα πιο πολλά από τα προϊόντα μας σε πλήρη ανάλυση και περιγραφή.
 
Ξεκινάμε, θέλοντας να κάνουμε κάτι περισσότερο από το απλά να σας πουλήσουμε  προϊόντα.
 
Ο στόχος μας είναι να συνεργαστούμε, για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, να μειώσουμε τα έξοδα τους και να κατατάσσουμε τα προϊόντα μας ως τα πλέον απαραίτητα στην  καθημερινότητα τους.